Harmonia Design

Sisustuskoulu
Harmonia

Sisustuskoulu
Harmonia

Sisustussuunnittelijan
koulutus

Sisustus-
suunnittelijan
koulutus

- helsinki -

Tule opiskelemaan sisustussuunnittelijaksi

Sisustuskoulu Harmonian koulutus tarjoaa muusta koulutustarjonnasta erottuvan, yksilöllisemmän ja tehokkaamman tavan opiskella sisustussuunnittelua.

Sisustuskoulu Harmonian yksilöllinen pienryhmässä järjestetty sisustussuunnittelijan koulutus mahdollistaa opiskelun sisustussuunnittelijaksi 11 kuukaudessa. 

Yksilöllinen sisustussuunnittelijan koulutus sopii kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Sisustuskoulu Harmoniassa voit opiskella sisustussuunnittelijaksi oman työsi ohessa. 

Aiempia opintoja tai kokemusta ei vaadita, sillä pienryhmässä jokaisen tarpeet pystytään ottamaan huomioon yksilöllisesti. Tärkeintä on innostus sisustamiseen sekä rohkeus lähteä toteuttamaan omia unelmia!

Sisustuskoulu
Harmonia

- vahvuutemme on olla pieni -

Yksilöllistä pienryhmäkoulutusta

Sisustuskoulu Harmonian järjestämä yksilöllinen Sisutussuunnittelijan pienryhmäkoulutus on tehokkain ja ammattiin valmistava koulutusmuoto – se mahdollistaa opiskelun sisustussuunnittelijaksi 11 kuukaudessa.

HARMONIA Designin kehittämä pienryhmäkoulutus on yksilöllisin ja käytännönläheisin tapa opiskella sisustussuunnittelua – Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa opiskelu järjestään pienryhmässä, jossa on vain 14 opiskelijaa. 

Pienryhmässä opiskelu on tehokkaampaa ja oppiminen syvällisempää. Pienessä ryhmässä jokaisen tarpeet pystytään ottamaan huomioon yksilöllisesti.  Opettajalla riittää aikaa ja huomiota jokaiselle ja kaikki opiskelijat saavat yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtaista opetusta. 

Pienryhmäkoulutuksessa opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa – tutussa ryhmässä on hyvä ja helppo olla ja ilmapiiristä syntyy lämminhenkinen. Pienessä ryhmässä myös kaikki kouluttajat tulevat nopeasti tutuiksi ja on keskustelu on helppoa.

 Sisustuskoulu Harmonian yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen. Jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa. Vaikka opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, ilmapiiristä on muodostunut mukava ja rento

 

Sisustussuunnittelusta ammatti

Sisustuskoulu Harmoniassa voit opiskella sisustussuunnittelijaksi oman työsi ohessa – koulutussisältö ja aikataulu on suunniteltu niin, että koulutukseen voivat osallistua myös kauempana asuvat.

Sisustuskoulu Harmonian järjestämä sisutussuunnittelijan koulutus on ammattiin valmistavaa koulutusta. Yksilöllisessä pienryhmäopetuksessa saat suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot sekä ammatillisen tietämyksen ja osaamisen sisustussuunnittelijan työhön. Tehokas pienryhmäkoulutus tarjoaa parhaat mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle.  

Sisustussuunnittelijan yksilöllinen koulutus tarjoaa sinulle parhaat edellytykset työllistyä sisustusalalle – Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneiden työllistymisaste on alalle siirtyvien korkein.

Laajin oppimäärä

Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelijan koulutus on koulutussisällöltään koulutustarjonnan laajin. Koulutus sisältää 60 opinto-osaa, joiden aikana käydään läpi sisustussuunnittelun kaikki aihepiirit intensiivisinä kokonaisuuksina – pienryhmäkoulutuksessa jokaisen aihepiirin taitoja pystytään harjoittelemaan tehokkaasti myös käytännössä. 

Sisustussuunnittelua ei voi oppia vain kuuntelemalla – ammattitaidon saavuttaminen vaatii paljon konkreettista käytännönharjoittelua. Tehokas käytännönharjoittelu on mahdollista ainoastaan pienryhmässä, jossa harjoittelu toteutetaan yksilöllisesti ja henkilökohtaisessa ohjauksessa. Pienessä ryhmässä myös harjoitusten läpikäynti on tehokasta ja nopeaa.

Oman panoksensa opetukseen antavat myös sisustusalan eri osa-alueiden asiantuntijat, jotka täydentävät  sisustussuunnittelijan koulutuksen koulutussisältöä omalla ammattitaidollaan ja erityisosaamisellaan yrityksissä järjestetyissä täsmäkoulutuksissa – pienryhmässä tutustut heihin kaikkiin henkilökohtaisesti ja saat tueksi osaavan 20 hengen ammattilaisverkoston, joka toimii yhteistyössä kanssasi myös valmistumisesi jälkeen.

Kaikki Sisustuskoulu Harmonian opettajat ovat oman alansa ammattilaisia. Harmonia Sisustuskoulussa kaikilta sisustusalan kouluttajilta edellytetään ammatillista pätevyyttä ja vähintään 10 vuoden päätoimista työkokemusta sisustusalalta. Kouluttajien kokemus ja ammattitaito takaavat opetuksen korkean tason.

Suomen suosituin Sisustuskoulu

Sisustuskoulu Harmonia on vakiinnuttanut paikkansa ammattiin tähtäävän ja käytännönläheisen sisustussuunnittelun koulutuksen järjestäjänä.

Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneet ovat löytäneet hyvin paikkansa sisustusalalla – useat heistä ovat vaihtaneet ammattia valmistumisensa jälkeen ja siirtyneet työskentelemään sisustamisen parissa. Monet heistä ovat työskennelleet jo pitkään sisustusalalla sisustussuunnittelijoina, stailaajina, keittiösuunnittelijoina, sisustusmyyjinä, sisustusneuvojina sekä erilaisissa tehtävissä sisustusalan yrityksissä ympäri Suomen.

Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneet ovat erittäin tyytyväisiä saamaansa koulutukseen ja suosittelevat Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi kaikille sisustamisesta kiinnostuneille. Opiskelijoiden mielestä Sisustuskoulu Harmonia on Suomen paras sisustuskoulu!

Opiskelijat suosittelevat lämpimästi

”Kiitos kivasta ja erittäin opettavaisesta sisustussuunnittelun koulutuksesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Opin todella paljon ja Sisustussuunnittelijan koulutus avasi silmiäni monin tavoin. Sonja, olet niin ammattitaitoinen! Lähipäivät koin kaikkein parhaimpina ja antoisimpina, kun pääsi konkreettisesti koskettelemaan materiaaleja ja jakamaan ajatuksia ja havaintoja muiden kanssa. Voin suositella Harmonia Sisustuskoulua muillekin.”

Nina Lehmusvuori, Helsinki, Si 2021

”Laaja ja monipuolinen koulutus, joka sisälsi paljon käytännön harjoittelua. Parasta oli ammattitaitoinen ja ihana opettaja sekä pieni ryhmä!  Koulutuksessa oli monipuolisesti lähipäiviä, yritysvierailuja sekä tehtäviä. Myös ryhmissä tehtävät harjoitukset olivat kivoja. Henkilökohtaiset tapaamiset olivat todella hyödyllisiä ja sain niistä hyviä vinkkejä ja neuvoja suunnittelutöihini. Sonja, olet todella ammattitaitoinen ja kärsivällinen opettaja! Lämmin kiitos kannustavasta ja hyvästä opetuksesta! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille.”

Tytti Parro, Tuusula, si 2021

”Sisustuskoulu Harmoniassa oli ihanaa saada tietoa ja osaamista sisustusalan huippuammattilaisilta. Saimme tehdä hyödyllisiä tehtäviä ja kivoja ryhmätöitä. Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Sonja, olet lämminhenkinen opettaja ja hyväksyt ja näet erilaisia vaihtoehtoja. Omalla olemuksellasi kannustat meitä luottamaan itseemme ja luovuuteemme. Sain tiedon lisäksi myös paljon voimaa ja energiaa.”

Marjaana Katila, Vanha-Ulvila, Si 2020

”Ihana ja inspiroiva koulutus! Sonja on motivoiva ja aurinkoinen opettaja. Hän saa meistä jokaisesta parasta irti. Sonjan persoona antaa meille jokaiselle uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. En haluaisi, että koulu loppuu. Oli todella mukava tutustua Sonjan lisäksi mahtaviin opiskelukavereihin! Innostuin entistä enemmän sisustamisesta ja haluan jatkaa tällä alalla eteenpäin”.

Marika Punkamaa, Helsinki, Si 2019

”Kauttaaltaan loistava koulutuskokonaisuus, loistavassa ohjauksessa ja loistavien ihmisten seurassa. Kaikki Sisutuskoulu Harmonian luennoitsijat olivat alansa asiantuntijoita ja mukavia ammattilaisia! Hyvin kattava, kaikki aihe-alueet huomioonotettu – vahva suositus!”

Anu Kuismin-Sawiris, Helsinki, Si 2018

”Kokonaisuudessaan hyvä koulutus! Sonja on todella positiivinen ja innostava opettaja – henkilö oikealla alalla! Suosittelen Sisustuskoulu Harmoniaa kaikille muillekin sisustamisesta kiinnostuneille!”

Tuija Linna, Espoo, Si 2017

”Harmonia Sisustuskoulun Sisustussuunnittelijan koulutus superhyvä omaa taloa rakentavalle / rakentamista suunnittelevalle. Säästää kyllä kurssimaksun rakentamisen aikana moneen kertaan. Kiitos Sonja erittäin kannustavasta otteesta! Olet ihanan positiivinen ja avoin, palautteesi on aina rakentavaa.”

Mari Kurkinen, Nokia, Si 2016

”Harmonia Sisustuskoulu sisälsi paljon käytännöntietoa ja oppia sisustusalasta. Vierailut ovat olleet huippuja, paljon tärkeitä kontakteja. Sonja on opettajana ihanan kannustava ja kärsivällinen. Meidän kurssiporukka on ollut todella hieno. Sisustussuunnittelijan koulutus oli kokonaisuutena monipuolinen ja kattava paketti. Suosittelen!”

Nina Wohlman, Porvoo, Si 2015

”Tuhannet kiitokset kaiken kattavasta ja todella inspiroivasta & opettavaisesta sisustussuunnittelun koulutuksesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Opettajana olet todella sympaattinen ja ammattitaitoinen :). Pidin todella paljon myös kaikista yritysvierailuista, joista opin paljon & löysin uusia vaihtoehtoja tulevaisuuden valintoja ajatellen. Kiitos, Sonja!! Suosittelen sataprosenttisesti!”

Anna-Kaisa Ervasti, Helsinki, Si 2014

”Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelun koulutus ylitti kaikki odotukseni. Innostavana ja kannustavana opettajana Sonja rohkaisi meitä taitavasti oman luovuuden lähteille. Ryhmätyöt ja etätehtävät antoivat paljon käytännön työkaluja itse sisustussuunnitteluun. Sonja veti kurssin varmoilla, mutta herkillä siveltimenvedoilla aikaa ja itseään säästämättä. Hänen sydämensä sykkii väreille ja väreistä!”

Päivi Lehmus, Si 2011