Harmonia Design

Kauneutta
kotiin

Kauneutta
kotiin

Ylellisyyttä kodin seinäpinnoille

Efektipinnat - seinätaide

Seinätaide osana kotia

Erikoistuotteilla ja erilaisilla erikoismaalaustekniikoilla seinät voidaan saada muistuttamaan kiveä, rappausta, marmoria tai betonia tai näyttämään metallilta, ruostuneelta, kuluneelta ja patinoituneelta – vaihtoehtoja on rajattomasti. 

Erikoispinnan voi toteuttaa yhdessä hillityssä värissä tai yhdistellä toisiinsa sopivia erikoispintoja näyttäväksi kokonaisuudeksi. Jokainen erikoismaalipinta on uniikki ja yksilöllinen –  käsin maalatussa pinnassa näkyy erikoismaalarin kädenjälki.

Harmonia Erikoispinnat

Helmiäiset hiekkapinnat
Suosituimpia efektipintoja ovat tällä hetkellä ylelliset ja elävät helmiäisenhohtoiset hiekkapinnat sekä rosoisen rustiikkiset kivimäiset seinäpinnat.

Betonipinnat & metallipinnat
Modernit betonipinnat sekä erilaiset metalliset erikoispinnat istuvat moderniin sekä tehdashenkiseen sisustukseen. Yhdistämällä betonisia metallinhohtoisia pintoja voidaan luoda kiinnostavia kontrasteja ja modernia ilmettä.

Kivenmukailu

Erikoismaalaustekniikoilla voidaan saada aikaan kivimäisiä pintoja, jotka saavat aikaan luonnollisen, arvokkaan ja ajattoman tunnelman. Tekniikan ja värisävyjen valinnalla voidaan määrittää, syntyykö vaikutelmasta jylhä vai pehmeä.

Marmorointi
Marmorikuvioiset efektipinnat tuovat tilaan kuin tilaan ylellisyyttä ja klassista ilmettä. Aina yhtä elegantti vaihtoehto. Niin betoni, kivi- kuin marmoripinnat sulautuvat toisiinsa kauniisti.

Mikrosementti

Mikrosementtipinnat luovat levollisen ja harmonisen vaikutuksen. Mikrosementti on täysin saumaton ja uniikkia käsityötä. Sama tuote, monta eri tunnelmaa, väriä ja tyyliä.

Erikoismaalaustyön suunnittelukäynti

Tarjous erikoismaalaustyöstä tehdään paikanpäälle tehdyn suunnittelukäynnin perusteella. Erikoismaalaustyön voi tilata kotiin, yritykselle tai julkisiin tiloihin.

Jokainen maalaustyö on yksilöllinen, sillä jokainen työ toteutetaan käsityönä.

Suunnittelukäynnillä näet erikoispinnoista käsintehdyt mallit, esitteet ja värikartat, joiden avulla voimme valita juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon ja näet itse miltä pinta näyttää paikan päällä.

Erikoismaalaustyön hinta

Erikoismaalaustyön hinta määräytyy ja maalattavan alueen koon, valitun tuotteen ja tekniikan mukaan sekä toteutukseen kuluvan ajan mukaan. Yhden design-seinän tai näyttävän efektipinnan maalaamiseen riittää usein yksi päivä, koko kodin seinien erikoismaalaustyö kestää keskimäärin 2 viikkoa. Kaikki erikoismaalaustyöt toteutetaan vesiohenteisiatuotteilla siististi ja hajuttomasti. Suunnittelukäynnin hinnasta hyvitetään 50 % työn tilaamisen yhteydessä.

Tilan katseenvangitsijat

seinätaideteos

Käsinmaalattu seinätaideteos tuo yksilöllisyyttä kodin sisustukseen. Seinätaide luo tunnelmaa ja sulautuu kauniisti osaksi kodin sisustusta. Seinätaideteos toimii kodin katseenvangitsijana ja tunnelmanluojana, ilahduttaen sinua joka päivä.
Seinätaideteos suunnitellaan joko paikanpäällä tai suunnittelutoimistolla toiveidesi mukaan. Seinätaideteoksen suunnittelussa huomioidaan kodin muu sisustus, värimaailma ja tyyli. Teokset voidaan maalata joko suoraan seinälle tai tukevalle levypohjalle, joka on helppo kiinnittää ja helposti siirrettävissä. Siirrettävät seinätaideteokset ovat yleensä 1-3 osaisia ja kooltaan suuria.
Voit lähettää minulle kuvan seinäpinnasta tai seinämaalauksesta, jonka haluaisit kotiisi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisesta seinästä haaveilet, niin tehdään haaveistasi totta!
Seinämaalaus, Sisustusliike Peroban myymälä