Ajankohtaista
Sisustusarkkitehti Sonja Ikonen kertoo suomalaisista sisustustrendeistä
14.01.2014 13:23

Suomalaiset suosivat nyt hillittyjä luonnonvärejä

Lue lisää kodin sisustamisen trendeistä klikkaamalla artikkelia:

http://www.lansivayla.fi/artikkeli/166777-sisustajat-poimivat-nyt-hillittyja-luonnonvareja

. 
Harmonia Design Facebookissa
07.06.2011 12:19

Nyt löydät Harmonia Designin uutisia, kuvia ja tapahtumia Facebookista :)

Harmonia Designin Facebook-sivuille pääset tästä:

http://www.facebook.com/harmoniadesign

.


 
Suomalainen koti -sisustuskirja on ilmestynyt
01.01.2011 09:01

Suomalainen koti -sisustuskirjasarjan odotettu kolmas osa on nyt ilmestynyt. Täysin uudella sisällöllä varustettu kirja toimii loputtomana ideapankkina esitellen erityylisiä sisustuskokonaisuuksia satojen upeiden ja tunnelmallisten kuvien avulla.

Sisustusarkkitehti Sonja Ikonen Harmonia Design Oy:stä toimi yhtenä kirjan pääasiantuntijana ja omassa osuudessaan vie lukijan matkalle värien maailmaan! Sonja Ikonen kertoo miten kodin tunnelma syntyy ja opastaa lukijaa askel askeleelta kodin värien valinnassa. Kauniit kohdekuvat toteutuneista tiloista antavat paljon vinkkejä kodin sisustukseen ja ideoita erilaisista värimaalilmoista ja tunnelmista.

Lue tästä näyte kirjasta: Tervetuloa värien maailmaan! 
Ruusun päivä Eduskuntatalon Pikkuparlamentissa
16.09.2010 09:38

Ruusun päivän verkostoitumisseminaari kokosi naisyrittäjät Pikkuparlamenttiin

Naisyrittäjyyskeskus järjesti Ruusun päivän verkostoitumisseminaarin tiistaina 4.5. 2010 Eduskuntatalon Pikkuparlamentissa. Tapahtumassa kuultiin yrittäjänaisten menestystarinoita ja saatiin tietoa tutkimustietoa yrittäjien hyvinvoinnista ja naisten yrittäjyydestä sekä ennen kaikkea verkostoitumista.

Verkostoitumisseminaarin puhujiksi oli valittu innovatiivisia rohkeita naisia. Keksijänainen Maija Itkonen on palkittu Euroopan Keksijänaisten EUWIIN-konferenssissa vuonna 2009, sisustusarkkitehti Sonja Ikonen on MTV3:n T.I.L.A.-ohjelmasta tuttu kasvo, diplomi-kosmetologi Ulla Ström-Lohi on vuoden 2009 valtakunnallinen yrittäjänainen, ja tunnettu näyttelijä Tuija Piepponen. Sanna Valkeus Yrittäjänaisten Keskusliitosta valoitti naisten yrittäjyyttä, ja professori Ossi Aura puhui yrittäjien hyvinvoinnista.

Naisyrittäjyyskeskus on järjestänyt Ruusun päivän verkostoitumisseminaareja vuodesta 1997 lähtien. Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Eduskunnan Naisverkoston ja Yrittäjänaisten Keskusliiton kanssa.

.


 
Yksi tila - kolme ulottuvuutta taidenäyttely Rööperin Taidesalongissa
16.11.2009 10:05

pieni_3_ulottuvuutta_3072_KV

 

Yksi tila - kolme ulottuvuutta

Näyttelyssä seinämaalaustaide, keramiikka ja tekstiilitaide muodostavat yhtenäisen tilallisen kokonaiselämyksen. Tekstiilitaiteilija Raija Rastas, kuvanveistäjä-keraamikko Johanna Rytkölä ja sisustusarkkitehti-erikoismaalari Sonja Ikonen tutkivat kuinka taiteen tekemisen eri keinot ja materiaalit, muoto ja väri voidaan yhdistää samassa näyttelytilassa kokonaisvaltaiseksi taide-elämykseksi.

 

SONJA IKONEN Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

"Töissäni keskityn tilan värien ja tilan mittasuhteiden vuorovaikutuksesta syntyviin tunnelmiin ja mielikuviin. Pyrkimyksenäni on yhdistää teosteni maalattu pinta uusilla ja erilaisilla tavoilla tilaan ja muuttaa tila ja maalaus yhdeksi kokonaistaideteokseksi. Näyttelyssä maalaukseni toimivat yhdistävänä tekijänä ja näyttelyn punaisena lankana keramiikan värien ja muotojen sekä taidetekstiilien pintojen ja värien liittymisessä osaksi tilaa ja taide-elämystä".

.

Lue lisää tästä: Lehdisttiedote_Yksi_tila_kolme_ulottuvuutta.pdf

 
«AlkuunEdellinen12SeuraavaLoppuun»

Sivu 2 / 2
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.