Harmonia Koti ® Seinätaide ja efektiseinät


Efektipinnat - ylellisyyttä kodin seinäpinnoille

SEINÄTAIDE"Pilvet"-maalaus yksityiskodin seinällä, suunnittelu & toteutus Sonja Hukkanen.

Ylellisyyttä kodin seinäpinnoille

Sisustusarkkitehti ja erikoismaalari Sonja Hukkasen erityisosaamiseen kuuluu näyttävien efektipintojen suunnittelu ja toteutus. Vaativista erikoismaalaustekniikoista sekä seinätaideteosten toteuttamisesta Sonja Hukkasella on jo 25 vuoden kokemus. Sonja Hukkanen hallitsee erilaiset erikoispintatekniikat ja toteuttaa näyttävät koristeseinät käden käänteessä.

Erikoistuotteilla ja erilaisilla erikoismaalaustekniikoilla seinät voidaan saada kimmeltämään metallin hohtoisena, näyttämään kolmiulotteisilta, muistuttamaan kiveä, rappausta tai marmoria, betonia, tai näyttämään metallilta, ruostuneelta tai kuluneelta tai patinoituneelta – vaihtoehtoja on rajattomasti. Suosituimpia efektipintoja ovat tällä hetkellä ylelliset ja elävät helmiäisenhohtoiset pinnat sekä rosoisen rustiikkiset seinäpinnat - valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti omansa. Erikoismaalaustyön voi tilata kotiin, yritykselle tai julkisiin tiloihin. Jokainen maalaustyö on yksilöllinen, sillä jokainen työ suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutetaan käsityönä. Kaikki erikoismaalaustyöt toteutetaan vesiohenteisia tuotteilla siististi ja hajuttomasti.

Erikoismaalaustyön hinta määräytyy ja maalattavan alueen koon, valitun tuoteen ja tekniikan mukaan sekä toteutukseen kuluvan ajan mukaan. Yhden design-seinän tai näyttävän efektipinnan maalaamiseen riittää usein yksi päivä, koko kodin seinien erikoismaalaustyö kestää keskimäärin 2 viikkoa.

Ylellinen, helmiäisen hohtoinen koristeseinä, lähikuva. Harmonia Design Oy.

Efektiseinien suunnittelukäynti

Tarjous efektiseinästä tehdään paikanpäälle tehdyn suunnittelukäynnin perusteella. Näet käsintehdyt mallit erikoispinnoista sekä tuotteiden esiteeet ja värikartat, joiden avulla voimme suunnitella juuri sinun kotiisi parhaiten sopivan efektiseinä ja näet miltä pinta näyttää paikan päällä. Voit myös lähettää kuvan seinäpinnasta tai seinämaalauksesta, jonka haluaisit kotiisi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisesta seinästä haaveilet, niin tehdään haaveistasi totta!

Suunnittelukäyninin hinta: 250 e (sis alv 24 %). Suunnittelukäynnin hinnasta hyvitetään 50 % työn tilaamisen yhteydessä.


Seinätaide osana kotia

Seinätaideteos toimii kodin katseenvangitsijana ja tunnelman luojana, ilahduttaen sinua joka päivä. Seinätaideteokset voidaan maalata joko suoraan seinälle tai tukevalle levypohjalle, joka on helppo kiinnittää ja helposti siirrettävissä. Teokset ovat yleensä 1-3 osaisia ja kooltaan suuria.

Taide on osa kotia. Seinätaideteos tuo yksilöllisyyttä kodin sisustukseen. Seinätaide luo tunnelmaa ja sulautuu osaksi kodin sisustusta. Seinätaideteos suunnitellaan aina paikanpäällä ja toteutuksessa huomioidaan kaikki tilan elementit ja kodin sisutus ja tyyli. Seinätaideteokset suunnitellaan paikan päällä yhdessä asiakkaan kanssa.

Seinätaidetta julkitilassa. Teos on maalattu valkoiselle & sileälle kipsilevyseinälle. Suunnittelu ja toteutus Sonja Hukkanen, Harmonia Design Oy.


.
 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.