Sisustuskoulu Harmonia - Sisustusalan koulutusta

SISUSTUSKOULU HARMONIA

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta


Harmonia Sisustuskoulun koulutukset 2020 - 2021:

 • 2019 Syksy (Si-21): 22.8. 2019 - 21.5.2020: Täynnä

 • 2020 Kevät (Si-22): 17.1.2020 - 15.11.2020: Täynnä

 • 2020 Syksy (Si-23): 14.8.2020 - 23.5.2021: TÄYNNÄ

 • 2020 Syksy (Si-24): 21.8.2020 - 13.6.2021: TÄYNNÄ
.

20 syytä valita Sisustuskoulu Harmonia:

 • Edelläkävijä - Sisustuskoulu Harmonia tarjoaa muusta koulutustarjonnasta erottuvan, yksilöllisemmän ja tehokkaamman tavan opiskella sisustussuunnittelua.

 • Yksilöllinen - Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa opiskelu on yksilöllistä opiskelua pienryhmässä, jossa on vain 14 opiskelijaa.

 • Tehokas - Pienryhmässä opiskelu on tehokkaampaa ja oppiminen syvällisempää - pienryhmässä aikaa ja huomiota riittää jokaiselle ja opiskelijat saavat henkilökohtaista opetusta ja yksilöllistä ohjausta.

 • Laaja koulutusohjelma - Sisustuskoulu Harmonian koulutussisältö on koulutustarjonnan laajin: koulutus sisältää 250 tuntia (29 opintopistettä).

 • Aidosti monipuolinen - Siisustussuunnittelun koulutusohjelma sisältää 52 aihepiiriä, joiden aikana käydään läpi kaikki sisustussuunnittelun eri osa-alueet intensiivisinä kokonaisuuksina. Lisäksi lähipäivät sisältävät runsaasti sisustussuunnittelun konkreettista käytännönharjoittelua.

 • 15 vuoden kokemus - Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa koko koulutuksesta vastaa ammatillisesti pätevä ja korkeasti koulutettu sisustusarkkitehti - pääopettajana toimivalla sisustusarkkitehti (BA SI) Sonja Hukkasella on takanaan 15 vuoden kokemus Suomen tunnetuimpana sisustusalan kouluttajana.

 • Vahva ammattilaisverkosto - Pääopettajan lisäksi oman panoksensa opetukseen antavat sisustusalan eri osa-alueiden asiantuntijat, jotka täydentävät ja syventävät monipuolista koulutussisältöä omalla ammattitaidollaan ja erityisosaamisellaan Harmonian täsmäkoulutuksissa.

 • Laatu & korkeataso - Harmonia Sisustuskoulu takaa järjestämänsä koulutuksen laadun ja korkean tason: Harmonia Sisustuskoulussa kaikilta sisustusalan kouluttajilta edellytetään ammatillista pätevyyttä, pitkää koulutuskokemusta ja vaaditaan vähintään 10 vuoden päätoiminen työkokemus sisustusalalta.

 • Ihanteellinen koulutuspaikka - Harmonian sisustussuunnittelukoulutus järjestetään Suunnittelutoimisto Harmonia Design Oy:n viihtyisissä koulutustiloissa (90m2). Aito ja inspiroiva koulutusympäristö luo ihanteelliset puitteet oppimiselle.

 • Ammattimaiset työskentelytilat - Sisustussuunnittelun harjoittelu on aitoa ja hyvin konkreettisesta kun harjoittelu voidaan toteuttaa ammattimaisissa työskentelytiloissa.

 • Materiaalit käden ulottuvilla - Suunnittelutoimiston kattava materiaalistudio (20m2) on kokonaan opiskelijoiden käytettävissä kaikkina lähipäivinä: kangasmallistot, tapettikirjat, lattia- ja laattamallit, erilaiset pintamateriaalit ja kaikki muu sisustussuunnittelutyössä tarvittava materiaali on opiskelijoiden käytettävissä koko koulutuksen ajan.

 • Aito käytännönharjoitelu - Sisustuskoulu Harmoniassa sinulla on mahdollisuus harjoitella kaikkia sisustussuunnittelutyössä tarvittavia käytännön taitoja perusteellisesti.

 • Tehokas ajankäyttö - Pienryhmäkeskeinen koulutusmuoto mahdollistaa laajojen ja vaativien suunnitteluharjoituksien tekemisen yksilöllisesti ja ohjatusti. Lähipäivinä käytännönharjoitusten tekemiselle on runsaasti aikaa, sillä harjoitusten läpikäynti on pienryhmässä hyvin tehokasta ja nopeaa - saat palautteen työskentelystäsi heti päivän päätteeksi.

 • Intensiivinen koulutusmuoto - Harmonia Sisustuskoulussa koulutuspäiviä on yleensä 2-4 päivää kuussa peräkkäisinä perjantai- ja lauantaipäivinä klo 10-17 välillä. Koulutus on tehokasta intensiivikoulutusta, eikä lähipäivien välissä ei ole pitkiä taukoja - näin kaikki opittu pysyy hyvin mielessä ja rytmi opiskeluun säilyy.

 • Sisustussuunnittelijan koulutus 9-10 kk - Laaja ja aidosti monipuolinen koulutussisältö yhdistettynä yksilölliseen pienryhmäkeskeiseen koulutusmuotoon mahdollistaa intensiivisen opiskelun ja valmistumisen sisustussuunnittelijaksi 9-10 kuukaudessa.

 • Ilmapiiri - Pienryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa - tutussa ryhmässä on hyvä olla ja ilmapiiristä muodostuu mukava ja rento.

 • Opiskelijat suosittelevat - Sisustuskoulu Harmoniasta valmistuneet opiskelijat ovat erittäin tyytyväisiä koulutukseen ja suosittelevat Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi kaikille sisustamisesta kiinnostuneille.

 • Mahdollisuudet - Hyvin laaja ja aidosti monipuolinen koulutus antaa opiskelijoille kaikki suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot sekä ammatillisen tietämyksen ja osaamisien sisustussuunnittelijana työskentelyyn.

 • Erotut omalla osaamisellasi - Yksilöllisen ja käytännönläheisen sisustussuunnittelukoulutuksen ansiosta erotut muista omalla osaamisellasi ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle. Harmonia Sisustuskoulu tunnetaan hyvästä maineestaan. Monet aiemmin valmistuneista opiskelijoista työskentelevät sisustusalalla - todistus opiskelusta Sisustuskoulu Harmoniassa on jo suositus.

 • Arvot - Sisustuskoulu Harmonian tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää odotuksesi, vaan ylittää ne.

 • Lupaus - Sisustuskoulu Harmonian koulutussisältö on sitä mitä lupaa.


Millaista on opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa?

Helsingin Sanomat (HS 20.11.16) kävi tutustumassa opiskeluun Sisustuskoulu Harmoniassa ja vieraili kahden opiskelijan kodissa - lue millaista on opiskella Sisustuskoulu Harmoniassa ja näe miltä sisustussuunnittelua opiskelleiden kodit näyttävät.

HARMONIA Designin kehittämän, pienryhmäpainotteisen sisustussuunnittelu-koulutuksen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Yksilöllistä sisustussuunnittelun koulutusta kaipaavia opiskelijoita on yhä enemmän ja Sisustuskoulu Harmonian opiskelupaikat täyttyvät yhä nopeammin. Jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa, koska Sisustuskoulu Harmonian järjestämään yksilölliseen sisustusalan koulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen, jopa Oulusta asti. Pienessä ryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa ja myös opettajat tulevat tutuiksi. Pienryhmäkoulutuksessa ryhmähenki on muodostunut erittäin hyväksi. Vaikka opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, ilmapiiri on mukavaa ja rento - opiskelijoita yhdistää se kaikkein tärkein, intohimo sisustamiseen.

Lue artikkeli tästä: " HS Vierailulla Sisustuskoulu Harmoniassa"Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:

HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

TÄYDENNYSKOULUTUS & LYHYTKURSSIT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

.

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.