Sisustuskoulu Harmonian opiskelijoiden kodit


Helsingin Sanomat (HS 20.11.16) kävi tutustumassa opiskeluun Sisustuskoulu Harmoniassa ja vieraili kahden opiskelijan kodissa.

Lue millaista on opiskella Sisustuskoulu Harmoniassa ja käy katsomassa miltä sisustussuunnittelua opiskelleiden kodit näyttävät. Linkki juttuun alla.

Helsingin Sanomat: "Tällainen on sisustussuunnittelua opiskelleen koti"

Lue artikkeli tästä: https://www.hs.fi/koti/art-2000004875184.html


HARMONIA Designin kehittämän, pienryhmäpainotteisen sisustussuunnittelu-koulutuksen suosio kasvaa vuosi vuodelta. Yksilöllistä sisustussuunnittelun koulutusta kaipaavia opiskelijoita on yhä enemmän ja Sisustuskoulu Harmonian opiskelupaikat täyttyvät yhä nopeammin. Jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa, koska Sisustuskoulu Harmonian järjestämään yksilölliseen sisustusalan koulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen, jopa Oulusta asti. Pienessä ryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa ja myös opettajat tulevat tutuiksi. Pienryhmäkoulutuksessa ryhmähenki on muodostunut erittäin hyväksi. Vaikka opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, ilmapiiri on mukavaa ja rento - opiskelijoita yhdistää se kaikkein tärkein, intohimo sisustamiseen.


 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.