Harmonista tilasuunnittelua

harmonia_logoTILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELUA

kokemuksella & ammattitaidolla


.

HarmoniaDesign_oloh.lhi

Tunnelmallinen ja viihtyisä koti

Kaunis koti syntyy materiaalien ja värien leikistä - rohkeudesta ja yhdistellä värejä ja erilaisia pintoja toisiinsa. Harmoninen ja kaunis koti on kiinnostava ja moniulotteinen: materiaalit houkuttelevat koskettamaan, valo leikittelee seinäpinnoilla ja tuoden tilan kauniisti esille.

Vaihtoehtoja seinäpinnoille on rajattomasti - seinät voidaan saada kimmeltämään metallin hohtoisena, tuntumaan kiveltä, marmorilta tai betonilta, tai näyttämään kuluneelta tai patinoituneelta. Suosituimpia efektipintoja ovat tällä hetkellä ylelliset ja elävät helmiäisenhohtoiset pinnat sekä rosoisen rustiikkiset seinäpinnat - valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti omansa.

Kimmeltävät ja elävät erikoispinnat ovat tulleet jäädäkseen - metalliset hiekan ja hopean sävyt sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Erikoispinnat tuovat tuulahduksen luksusta kodin sisustukseen.

Harmonia Designilla on pitkä kokemus kodin erikoispintojen suunnittelusta ja erikoismaalaustekniikoiden toteuttamisesta. Jokainen koti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki erikoismaalaustyöt toteutetaan vesiohenteisia tuotteilla siististi ja hajuttomasti.

.

HarmoniaDesign_keitti

.

HarmoniaDesign_oloh2

.

HarmoniaDesign_oh.sein.lhi

.

.HarmoniaDesign_lukunurkka

.

.

HarmoniaDesign_tyh.lhi1

.

HarmoniaDesign_keitti.3

.

harmaa_sein_a-p


.
 
kynns

HARMONIA Sisustuskoulu  

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki


Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

 

Sonja Hukkanen

Sisustusarkkitehti BA, Si ry

 gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

www.harmoniadesign.fi


.