Harmonista tilasuunnittelua

harmonia_logoTILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELUA

kokemuksella & ammattitaidolla


Kaunis ja harmoninen koti

  • Harmoninen koti on kaunis ja viihtyisä
  • Harmonisessa kodissa on hyä olla
  • Harmonia syntyy tilan eri elementtien ja värien tasapainosta
  • Kun kaikki on paikallaan, mieli ja aistit lepäävät

Harmonia Designilla on jo 15 vuoden kokemus kodin harmonisesta tila- ja värisuunnittelusta. Yhdessä voimme tehdä kodistasi kauniin ja tunnelmallisen - sinun toiveidesi mukaisesti. Toteutamme kotisi uuden ja yksilöllisen ilmeen varmoin ottein ja sinua kuunnellen.

.

HarmoniaDesign_oloh.lhi

Tunnelmallinen ja viihtyisä koti

Kaunis koti syntyy materiaalien ja värien leikistä - rohkeudesta ja yhdistellä värejä ja erilaisia pintoja toisiinsa. Harmoninen ja kaunis koti on kiinnostava ja moniulotteinen: materiaalit houkuttelevat koskettamaan, valo leikittelee seinäpinnoilla ja tuoden tilan kauniisti esille.

Vaihtoehtoja seinäpinnoille on rajattomasti - seinät voidaan saada kimmeltämään metallin hohtoisena, tuntumaan kiveltä, marmorilta tai betonilta, tai näyttämään kuluneelta tai patinoituneelta. Suosituimpia efektipintoja ovat tällä hetkellä ylelliset ja elävät helmiäisenhohtoiset pinnat sekä rosoisen rustiikkiset seinäpinnat - valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti omansa.

Kimmeltävät ja elävät erikoispinnat ovat tulleet jäädäkseen - metalliset hiekan ja hopean sävyt sopivat hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Erikoispinnat tuovat tuulahduksen luksusta kodin sisustukseen.

Harmonia Designilla on pitkä kokemus kodin erikoispintojen suunnittelusta ja erikoismaalaustekniikoiden toteuttamisesta. Jokainen koti suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Kaikki erikoismaalaustyöt toteutetaan vesiohenteisia tuotteilla siististi ja hajuttomasti.

.

HarmoniaDesign_keitti

.

HarmoniaDesign_oloh2

.

HarmoniaDesign_oh.sein.lhi

.

.HarmoniaDesign_lukunurkka

.

.

HarmoniaDesign_tyh.lhi1

.

HarmoniaDesign_keitti.3

.

harmaa_sein_a-p

.

.

Tom & Jerry -maalaus on toteutettu 3-vuotiaan pojan huoneen värimaailmaan sopivilla sävyillä. Upea seinämaalaus ja uudet värit piristävät huoneen ilmeen hetkessä. teksti: Marianne Nygård / MTV Lifestyle

https://www.mtv.fi/lifestyle/koti/artikkeli/poppia-sisustukseen/3256490#gs.GCCNvvo
 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

.

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.