Haku sisustussuunnittelijan koulutusohjelmaan

SISUSTUSKOULU HARMONIA

Lisätiedot & hakeminen koulutukseen


Suomen suosituin sisustuskoulu

Sisustuskoulu Harmonia tarjoaa muista erottuvan, yksilöllisemmän ja luovemman tavan opiskella sisustussuunnittelua. Jos etsit korkeatasoista ja monipuolista sisustusalan koulutusta ja kaipaat henkilökohtaisempaa ja yksilöllisempää opetusta, Harmonia Sisustuskoulu on sinulle sopiva vaihtoehto. Harmonia Sisustuskoulussa voit opiskella pienessä ryhmässä ja alalla työskentelevän ja kokeneen sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen sisustussuunnittelukoulutus sisältää runsaasti konkreettista käytännönharjoittelua ja saat yksilöllistä ohjausta ja henkilökohtaista opetusta joka päivä.

HARMONIA Designin kehittämä, yksilöllisempi ja luovempi tapa opiskella sisustussuunnittelua on muodostunut hyvin suosituksi. Sisustuskoulu Harmonian yksilöllinen sisustussuunnittelukoulutus kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta - ja pienryhmän koulutuspaikat täyttyvät yhä nopeammin. Pienryhmäopiskeluun otetaan vain 14 opiskelijaa.

Sisustusalan koulutusta 15 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa koko koulutuksesta vastaa ammatillisesti pätevä ja korkeasti koulutettu sisustusarkkitehti: pääopettajana toimiva sisustusarkkitehti (BA SI) Sonja Hukkanen vastaa opiskelijoiden yksilöllisestä opetuksesta henkilökohtaisesti. Sisustusarkkitehti Sonja Hukkasella on takanaan 15 vuoden kokemus Suomen tunnetuimpana sisustusalan kouluttajana.

Yksilöllinen koulutus soveltuu kaikille

Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen sisustussuunnittelukoulutus sopii kaikille sisustamisesta kiinnostuneille - aiempia opintoja tai alan kokemusta ei vaadita. Harmonia Sisustuskouluun ovat tervetulleita kaikki, sillä yksilöllinen koulutuksemme soveltuu niin jo alaa tunteville kuin vasta-alkajillekin. Sinulla voi olla aiempaa kokemusta sisustusalalta tai takanasi aiempia sisustusopintoja, mutta myös kokemus oman kodin sisustamisesta riittää. Harmonia Sisustuskoulun pienryhmäkeskeisessä koulutusmuodossa jokaisen opiskelijan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet pystytään huomioimaan yksilöllisesti. Yksilöllisesti järjestetty koulutus sopii kaikille - tärkeintä on oma innostus sisustamiseen sekä halua oppia uutta.

Takaamme korkeatasoisen koulutuksen laadun

Sisustuskoulu Harmonia on ainoa sisustuskoulu Suomessa, jossa koko koulutuksesta vastaa ammatillisesti pätevä ja korkeasti koulutettu sisustusarkkitehti: Sisustuskoulu Harmoniassa opiskelu tapahtuu kokeneen ja ammattitaitoisen sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Harmonia Design Oy:n johtava sisustusarkkitehti Sonja Hukkanen (BA, Si) vastaa opiskelijoiden yksilöllisestä opetuksesta henkilökohtaisesti ja on paikalla kaikkina lähipäivinä. Pääopettajan lisäksi oman panoksensa opetukseen tuovat sisustusalan eri osa-alueiden asiantuntijat, jotka täydentävät ja syventävät ja koulutussisältöä omalla ammattitaidollaan ja erityisosaamisellaan. Sisustuskoulu Harmoniassa kaikilta sisustusalan kouluttajilta edellytetään ammatillista pätevyyttä, pitkää koulutuskokemusta sekä vaaditaan vähintään 10 vuoden päätoiminen työkokemus sisustusalalta. Kouluttajilta vaadittu pätevyys takaa koulutuksen erinomaisen laadun ja korkean tason.

Helppo sijainti läheltä ja kaukaa tuleville

Kätevä sijainti idyllisessä Käpylässä alueella mahdollistaa paikalle pääsyn läheltä ja kaukaa. Harmonia Sisustuskoulun koulutussisältö ja aikataulu on suunniteltu niin, että koulutukseen voi osallistua kauempanakin asuvat. Harmonia Sisustuskoulu yksilölliseen sisustussuunnittelunkoulutukseen hakeudutaan ympäri Suomen: jokaisella vuosikurssilla on opiskelijoita läheltä ja kaukaa, monet opiskelijat tulevat pääkaupunkiseudun ulkopuolelta ja eri kaupungeista. Pientyhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa ja myös opettajat tulevat tutuiksi. Vaikka opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, tutussa ryhmässä ilmapiiri on mukavaa ja rento.

Julkiset liikenneyhteydet sisustuskoululle ovat loistavat. Sisustuskoulun oma sisäänkäynti on katutasossa, lähin bussipysäkki on sisustuskoulun edessä. Sisustuskoulu sijaitsee Käpylän juna-aseman tuntumassa (lyhyt kävelymatka), mutta pääset koululle näppärästi myös Pasilan juna-asemalta (5-10 min) ja Rautatieasemalta (25 min). Myös Helsinki-Vantaan lentokentältä on hyvät yhteydet koululle. Sisustuskoululle on helppo tulla myös omalla autolla. Kaikilla lähikaduilla on runsaasti vapaita parkkipaikkoja - kaikki ilmaisia. Lahden moottoritieltä, Kehä I ja Kehä III varrelta, Tuusulan väylältä sekä Porvoosta pääset suoraan Käpylään – eikä sinun tarvitse ajaa Helsingin keskustan vilskeeseen.

Ihanteelliset koulutustilat sopivat käytännönharjoitteluun

Sisustuskoulu Harmonian sisustussuunnittelukoulutus järjestetään Suunnittelutoimisto Harmonia Design Oy:n viihtyisissä koulutustiloissa (90m2). Aito ja inspiroiva koulutusympäristö luo ihanteelliset puitteet oppimiselle. Ammattimaisissa työskentelytiloissa sisustussuunnittelun harjoittelu on konkreettisia. Opiskelu tapahtuu pienryhmässä, jossa oppilaita on vain 14 ja siksi laajat ja monipuoliset suunnitteluharjoitukset voidaan toteuttaa ohjatusti ja jokainen opiskelija saa henkilökohtaista opetusta. Suunnittelutoimiston kattava materiaalistudio (20m2) on kokonaan opiskelijoiden käytettävissä kaikkina lähipäivinä: kangasmallistot, tapettikirjat, lattia- ja laattamallit, erilaiset pintamateriaalit ja kaikki muu sisustussuunnittelutyössä tarvittava materiaali on opiskelijoiden käytettävissä koko koulutuksen ajan.

Sisustussuunnittelijaksi pienryhmä-koulutuksessa 9-10 kk

Harmonian intensiivinen ja pienryhmäkeskeinen koulutusmuoto mahdollistaa opiskelun sisustussuunnittelijaksi 9-10 kuukaudessa. Yksilöllinen pienryhmässä tapahtuva opiskelu on tehokkaampaa ja oppiminen on syvällisempää - kaikki opiskelijat saavat henkilökohtaista opetusta ja yksilöllistä ohjausta. Sisustuskoulu Harmoniassa sinulla on mahdollisuus harjoitella myös sisustussuunnittelutyössä tarvittavia käytännön taitoja. Harmonia Sisustuskoulun yksilöllinen opetus ja erittäin monipuolinen koulutus antavat opiskelijoille kaikki suunnittelutyössä tarvittavat käytännöntaidot sekä ammatillisen tietämyksen ja osaamisien sisustussuunnittelijana työskentelyyn. Harmonia Sisustuskoulun käyneenä erotut muista ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle.

Mitä sisustussuunnittelijan koulutus maksaa?

Sisustuskoulu Harmoniassa myös maksuvaihtoehdot ovat joustavia: voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan ja maksaa koulutuksesi kertamaksulla, 1-4 erässä tai kuukausimaksuina. Kertamaksuna maksettuna sisustussuunnittelijan koulutuksen hinta on 2600 euroa ja kuukausimaksuna (8 erässä maksettuna) koulutuksen hinta on 2680 eroa. (Jos koulutus maksetaan useammassa erässä, jokaiseen erään lisätään 10 euron käsittelymaksu).

Yksilöllisessä pienryhmäopetuksessa koulutuspaikkoja vain 14 henkilölle. Koulutuksen aloituspaikat varataan henkilökohtaisella varusmaksulla (250 €), joka maksetaan kun opiskelija saa koulutuspaikan. Kun henkilökohtainen varausmaksu (250 €) on maksettu, koulutuksen voi maksaa:

  • Yhdessä erässä: 2350
  • Kahdessa erässä: 2 x 1185 €
  • Kolmessa erässä: 3 x 793 €
  • Neljässä erässä: 4 x 600 €
  • Kuukausimaksuina: 8 x 260 € / kk (+ 1. erään sisältyvä materiaalimaksu 350 €)

Sisustussuunnittelukoulutuksen hinta sisältää opetuksen, henkilökohtaisen ohjauksen ja yksityisopetuksen, monipuolisen opetusmateriaalin, kaikki käytänönnön harjoittelussa tarvittavat materiaalit (piirustustarvikkeet, piirustuspaperit, kankaat, tapetit, ym. pintamateriaalimallit) sekä suunnittelutoimiston tilojen ja materiaalistudion vapaan käytön lähipäivien aikana. Suunnittelutoimiston tilat on varattu kokonaan opiskelijoiden käyttöön lähipäivinä ja suunnittelutoimiston laaja ja kattava materiaalistudio on vapaasti opiskelijoiden käytettävissä koko koulutuksen ajan. Lähipäiviin ei sisälly lounasta, mutta Sisustuskoululla on oma keitttiö, jossa kahvia ja teetä sekä pikkuleipiä tai pientä suolaista on aina tarjolla.

Miten voin hakea mukaan koulutukseen?

Harmonia Sisustuskoulun yksilölliseen sisustussuunnittelukoulutukseen hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, jossa voit kertoa lyhyesti itsestäsi ja taustastasi, miksi sisustusalan koulutus kiinnnostaa sinua ja mitä toivot saavasi kurssilta.Yksilöllinen sissutussuunnittelun koulutus soveltuu kaikille, aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta ei tarvitse olla. Vapaamuotoiset hakemukset (sekä hakijan yhteystiedot: nimi, osoite, puhelinnumero) toimitetaan sähköpostitse koulutuksesta vastaavalle sisustusarkkitehdille Sonja Hukkaselle sähköpostitse osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Tervetuloa Harmoniaan oppimaan & viihtymään!

Lisätietoja sisustussuunnittelijan koulutuksesta saat Harmonia Sisustuskoulun pääopettajalta, sisustusarkkitehti Sonja Hukkaselta, joka kertoo sinulle mielellään lisää koulutuksesta ja osaa vastata kaikkiin kysymyksiisi - soittaa voit suoraan puh. 050 30 89 122. Kaikki Sisustuskoulu Harmonian hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja sisustuskouluun hyväksimisestä ilmoitetaan sinulle henkilökohtaisesti.

Harmonia Sisustuskoulun koulutukset 2020 - 2021:

  • 2019 Syksy (SI-21): 22.8. 2019 - 21.5.2020: Täynnä

  • 2020 Kevät (Si-22): 17.1. - 15.11.2020: Täynnä

  • 2020 Syksy (Si-23): 14.8.2020 - 25.3.2021: Täynnä

  • 2020 Syksy (Si-24): 21.8.2020 - 13.6.2021: Täynnä
.

Tutustu yksilölliseen sisustussuunnittelijan koulutukseen tästä:

HARMONIA SISUSTUSKOULU

SISUSTUSSUUNNITTELIJAN KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

LUKUJÄRJESTYS JA KOULUTUSPÄIVIEN SISÄLTÖ

OPISKELIJOIDEN SUOSITUKSIA

HAKU KOULUTUKSEEN

TÄYDENNYSKOULUTUS & LYHYTKURSSIT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET


 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

.

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.