Harmonia Koti ® Sisustussuunnittelu

19822264

 

Kokenut ammattilainen avuksesi

Harmonia Design Oy:n sisustusarkkitehti Sonja Hukkasella (os. Ikonen) on jo takanaan yli 10 vuoden kokemus kodin sisustussuunnittelusta. Kokeneen ammattisuunnittelijan avulla löydät juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat sisustusratkaisut helposti ja nopeasti - ja lopputulos onnistuu varmasti.

Ota rohkeasti yhteyttä

Ota minuun rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ja kerro mitä apua kaipaat, niin annan sinulle ehdotuksen, miten sisustussuunnittelussa kannattaisi edetä :)

Tämän jälkeen voimme sopia suunnittelutapaamisen suunnittelutoimistolleni tai minä voin tulla sinun luoksesi suunnittelukäynnille, jolloin saat kaikki tarvitsemasi sisustusvinkit ja ratkaisut heti paikan päällä helposti ja nopeasti.

Erityisosaamistani ovat väri- ja pintamateriaalisuunnittelu isoissa ja pienissä sisustuskohteissa. Toimin sisustus- ja remontointiprojekteissa erityis-asiantuntijana seinävärien valinnassa sekä erilaisten pintamateriaalien ja värien yhteensovittamisessa.

Sunnuntai 4.1.2015, Iltalehti
Lue Sisustusarkkitehti Sonja Hukkasen sisustusvinkit tästä: Asiantuntijat kertovat vuoden 2015 parhaat Sisustustrendit

Harmonia Koti ®

Suunnittelutapaaminen toimistolla

Tapaaminen sisustusarkkitehdin kanssa suunnittelutoimistolla

Suunnittelutapaamisen tarkoituksena on kartoittaa sinun toiveesi, tarpeesi ja sisustustyylisi sekä tutustua erilaisiin sisustusvaihtoehtoihin ja materiaaleihin. Sisustustoimistolla nähtävilläsi on mallistot erilaisista kodin pintamateriaaleista mm. aidot mallipalat erilaista lattiamateriaaleista, erikoismaaleista ja -pinnotteista ja kattava valikoima tapettikirjoja.

Sinun toiveesi etusijalla

Tapaamiselle voit ottaa mukaan asunnon pohjakuvan, valokuvia tai ideakuvia erilaisista huonekaluista ja tekstiileistä ja voit myös näyttää minulle kuvia sisustuksista (esim. sisustuslehdistä), väreistä ja tunnelmista, jotka miellyttävät sinua, ne auttavat minua hahmottamaan sisustustyyliäsi ja toiveitasi.

Suunnittelutapaamisen hinta 250 e (sis alv 24%)

Tapaaminen sisältää noin 2 h keskustelua suunnitelmasta sisustustoimistolla sisustusarkkitehdin kanssa. Suunnittelutapaamisen pohjalta pystyn laatimaan sinulle tarjouksen suunnittelutyön sisällöstä ja hinnasta, sekä tarvittaessa myös pintaremontista ja erikoismaalaustyöstä.

.


Harmonia Koti ®

Suunnittelukäynti sinun luonasi

Asiantuntijan apua paikan päällä

Suunnittelukäynnillä saat juuri sinun kotiisi sopivat ideat kätevästi paikan päällä. Ammattialaisen avulla tiedät, miten voit parhaiten hyödyntää jo olemassa olevaa ja miten voit tuoda asuntosi parhaat puolet esille - oikein valituilla ratkaisuilla kotisi ilmettä voi uudistaa helposti. Autan sinua näkemään kotiisi kätkeytyvät mahdollisuudet ja tuomaan esille kotisi parhaat puolet.

Yksilöllisiä ratkaisuja

Kodin ilmettä voi uudistaa helposti monellla tavalla. Suunnittelukäynnin aikana etsimme yhdessä juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaiset ratkaisut. Minulta saat myös kaikki neuvot kodin remontin toteuttamisessa, sekä tarvittaessa suositukset ja yhteystiedot luotettavista valmistajista, toimittajista ja rakennusalan ammattilaisista.

Suunnittelukäynnin hinta alk. 480 euroa (sis alv 24%) +km-korv 0,46 e/km


Harmonia Koti ®

Sisustussuunnitelma

Yhden huoneen tai koko asunnon sisustussuunnittelu

Yksilöllistä suunnittelua sinun toiveidesi mukaisesti

Voin toimia apunasi yhden huoneen tai koko asunnon sisustussuunnittelussa. Minun puoleeni voit kääntyä niin uudis- kuin remonttikohteenkin suunnittelussa; värien ja materiaalien valinnassa, kalustuksen suunnittelussa ja kalusteiden sijoittamisessa, verhojen ja tekstiilien valinnassa sekä valaistuksen suunnittelussa. Autan sinua tarvittaessa myös kotisi remontin suunnittelussa ja toteuttamisessa alusta loppuun. Toimin yhteistyössä luotettavien sisustus- ja rakennusalan ammattilaisten kanssa, joten minun kauttani löydät helposti myös luotettavat valmistajat ja urakoitsijat.

Hinta kirjallisen tarjouksen mukaisesti.

Jokainen koti on erilainen ja siksi myös sisustussuunnitelman hinta määräytyy jokaisen toimeksiannon sisällön mukaan.

. 
kynns

HARMONIA Design Oy

Sonja Hukkanen

(os. Ikonen)
Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

 

Käpyläntie 4
00610 Helsinki

gsm + (0)50 3089 122
sonja.ikonen@harmoniadesign.fi
www.harmoniadesign.fi

Näin löydät perille


Uusin blogi


  • Sisustusalan julkaisut

    23.10.2013

    Julkaisut ja artikkelit sisustuslehdissä ...
    Lue lisää...