Harmonia Koti ® SisustussuunnitteluTILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELUA

kokemuksella ja ammattitaidolla


Harmonia Design Oy:n sisustusarkkitehti Sonja Hukkasella on takanaan 15 vuoden kokemus kodin sisustussuunnittelusta. Kokeneen ammattisuunnittelijan avulla löydät juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat sisustusratkaisut helposti ja nopeasti - ja lopputulos onnistuu varmasti.Harmonia Koti ®

Suunnittelutapaaminen toimistolla

Kaipaatko apua uuden kotisi sisustamisessa?

Suunnittelutapaamisella autan sinua kodin ongelmakohdissa ja ehdotan erilaisia ratkaisuja sinun toiveidesi ja mieltymystesi pohjalta. Sisustustoimistolla nähtävilläsi on paljon erilaisia pintamateriaaleja ja erikoispintamalleja, joista voit saat uusia ideoita ja inspiraatiota kodin sisustamiseen.

Suunnittelutapaamisen hinta 250 e (sis alv 24%)

Tapaamisemme pohjalta pystyn antamaan sinulle tarjouksen myös asunnon pintaremontista. (Suunnittelutapaamisen hinnasta hyvitetään 50 %, jos se johtaa lisätyötilaukseen).Harmonia Koti ®

Suunnittelukäynti sinun luonasi

Asiantuntijan apua paikan päällä

Suunnittelukäynnillä saat juuri sinun kotiisi sopivat ideat kätevästi paikan päällä. Ammattilaisen avulla kotisi ilmettä voi uudistaa helposti ja nopeasti.

Kauniin ja toimivan kodin ei tarvitse olla kallis

Suunnittelukäynnin aikana etsimme yhdessä juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaiset ratkaisut, joilla kodistasi tulee kaunis ja toimiva. Tarvittaessa saat myös neuvot kodin remontin toteuttamisesta, suositukset ja yhteystiedot luotettavista valmistajista, toimittajista ja rakennusalan ammattilaisista.

Suunnittelukäynnin hinta alk. 250 euroa (sis alv 24%).Harmonia Koti ®

Sisustussuunnitelma

Yksilöllistä sisustussuunnittelua

Autamme sinua niin uudis- kuin remonttikohteen suunnittelussa ja värien ja materiaalien valinnassa - olipa sitten kyseessä yhden huoneen sisustussuunnittelu tai koko asunnon sisustusremontti. Meiltä saat apua niin kotisi remontin suunnittelussa kuin toteuttamisessakin. Toimimme yhteistyössä luotettavien sisustus- ja rakennusalan ammattilaisten kanssa, joten kauttamme löydät helposti myös kaikki luotettavat valmistajat ja urakoitsijat.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita tai ota minuun yhteyttä sähköpostitse ja kerro millaista apua kaipaat. Voimme myös sopia suunnittelutapaamisen suunnittelutoimistolle tai suunnittelukäynnin sinun luoksesi - pystyn ratkaisemaan jo monia ongelmia paikanpäällä.

Hinta kirjallisen tarjouksen mukaisesti.

 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.