Harmonia Koti ® SisustussuunnitteluAmmattitaitoista

Tila- ja sisustussuunnittelua


Kokenut ammattilainen avuksesi

Harmonia Design Oy:n sisustusarkkitehti Sonja Hukkasella on takanaan jo 15 vuoden kokemus kodin sisustussuunnittelusta. Kokeneen ammatti-suunnittelijan avulla löydät juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat sisustus-ratkaisut helposti ja nopeasti - ja lopputulos onnistuu varmasti.

Harmonia Koti ®

Suunnittelutapaaminen toimistolla

Suunnittelutapaamisen tarkoituksena on auttaa sinua tilan suunnittelussa ja sisustussuunnitelman tekemisessä sekä värien ja pintamateriaalien valinnassa. Suunnittelutapaamisen aikana laadimme tila- ja kalustesuunnitelman, valitsemme tarvittavat pintamateriaalit sekä uuden värimaailman niin, että loppputuloksesta muodostuu hallittu, toimiva, kaunis ja harmooninen kokonaisuus.

Jo ennen varsinaista tapaamistamme voit lähettää minulle pohjakuvan sekä muutamia kuvia kodistasi. Kun tavataan, voit näyttää minulle lisää kuvia kotisi huonekaluista ja tekstiileistä sekä sellaisista väreistä ja tunnelmista, jotka miellyttävät sinua - sillä laadimme uuden sisustussuunnitelman sinun toiveidesi ja mieltymystesi pohjalta. Lisäksi sisustustoimistolla nähtävilläsi on paljon erilaisia pintamateriallimalleja, mallit erikoismaaleista ja -pinnotteista ja sekä kattava valikoima tapettikirjoja. Kauniit pinnat ja materiaalit antavat lisää uusia mahdollisuuksia sisustussuunnitelman laatimiseen.

Suunnittelutapaamisen hinta 250 e (sis alv 24%)

Tapaaminen sisältää 2- 2,5 h suunnittelua sisustustoimistolla. Tapaamisen pohjalta saat halutessasi tarjouksen pintaremontista, erikoismaalaustyöstä tai tarvittaessa laajemmasta suunnittelutyöstä. (Suunnittelutapaamisen hinnasta hyvitetään 50 %, jos se johtaa lisätyötilaukseen).Harmonia Koti ®

Suunnittelu- ja arviointikäynti

Asiantuntijan apua paikan päällä

Suunnittelutapaamisella saat juuri sinun kotiisi sopivat ideat kätevästi paikan päällä. Oikein valittuilla ratkaisuilla kodistasi tulee käytännöllisempi ja toimivampi. Ammattilaisen avulla kotisi ilmettä voi uudistaa helposti ja nopeasti.

Kauniin ja toimivan kodin ei tarvitse olla kallis

Suunnittelukäynnin aikana etsimme yhdessä juuri sinun toiveidesi ja budjettisi mukaiset ratkaisut. Saat myös kaikki neuvot kodin remontin toteuttamisessa, sekä tarvittaessa suositukset ja yhteystiedot luotettavista valmistajista, toimittajista ja rakennusalan ammattilaisista.

Suunnittelu- ja arviointikäynti:

  • Auttaa sinua ratkaisemaan kotisi tilalliset ongelmat

  • Kartoittaa kaikki tarpeet asunnon muutosten osalta

  • Kartoittaa ssisustussuunnitelun ja/tai tai pintaremontin tarpeen

  • Opastaa sinua tuomaan asuntosi parhaat puolet esille

  • Selvittää miten voit parhaiten hyödyntää jo olemassa olevaa

Suunnittelu- ja arviointikäynnin hinta alk. 250 euroa (sis alv 24%).
(Arviointikäynnin hinnasta hyvitetään 50 %, jos se johtaa lisätyötilaukseen)Harmonia Koti ®

Sisustussuunnitelma

Yhden huoneen tai koko asunnon sisustussuunnittelu

Yksilöllistä suunnittelua sinun toiveidesi mukaisesti

Voin toimia apunasi yhden huoneen tai koko asunnon sisustussuunnittelussa. Minun puoleeni voit kääntyä niin uudis- kuin remonttikohteenkin suunnittelussa; värien ja materiaalien valinnassa sekä sisustussuunnittelussa. Autan sinua tarvittaessa myös kotisi remontin suunnittelussa ja toteuttamisessa alusta loppuun. Toimin yhteistyössä luotettavien sisustus- ja rakennusalan ammattilaisten kanssa, joten minun kauttani löydät helposti myös luotettavat valmistajat ja urakoitsijat.

Hinta kirjallisen tarjouksen mukaisesti.

Jokainen koti on erilainen ja siksi myös suunnittelun hinta määräytyy jokaisen toimeksiannon sisällön mukaan. Tarvittaessa tulen milelelläni paikan päälle suunnittelu- ja arviointikäynnille, jonka perusteella pystyn laatimaan tarkan tarjouksen suunnittelutyöstä.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota minuun rohkeasti yhteyttä sähköpostitse ja kerro mitä apua kaipaat, niin ehdotan sinulle miten sisustussuunnittelun osalta kannattaisi edetä. Voimme myös sopia suunnittelutapaamisen suunnittelutoimistolle tai arviointi- ja suunnittelukäynnin sinun luoksesi.

 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.