Harmonia Design Oy
sonja_ikonen
.

Sonja Hukkanen, Sisustusarkkitehti (SI ry)

Sisustusarkkitehti Sonja Hukkanen on oman alansa arvostettu asiantuntija, suosittu sisustusalan kouluttaja sekä kokenut ja monipuolinen ammattisuunnittelija, joka osaa auttaa kaikissa sisustustamiseen, värien valintaan ja remonttiin liittyvissä asioissa.


Koulutus & tausta


Sonja Hukkasen erityisosaaminen kulminoituu sisustusarkkitehdin, rakennuspiirtäjän, erikoismaalarin ja värisuunnittelijan ammattien tuomaan rautaiseen ammattitaitoon tila- ja sisustussuunnittelussa.

Sisustusarkkitehti (BA)

Sisustusarkkitehdin opinnot Sonja Hukkanen (os. Ikonen) aloitti Lahden Muotoiluinstituutissa 1997, ja jatkoi opintojaan ulkomailla. Sisustusarkkitehdiksi (Interior Architect BA Hons) Sonja Hukkanen valmistui vuonna 2003 kiitettävin arvosanoin Oxfordin yliopistosta (Oxford Brookes University, Oxford, UK), joka lukeutuu alansa arvostetuimpien yliopistojen joukkoon.

Rakennuspiirtäjä

Sisustusarkkitehtiopintojen täydentämiseksi Sonja Hukkanen (os. Ikonen) suoritti rakennuspiirtäjän tutkinnon Helsingin Rakennustekniikan Opistossa ja valmistui rakennuspiirtäjäksi vuonna 2002.

Erikoismaalari

Erikoismaalarin ammattitutkinnon Sonja Hukkanen (os. Ikonen) on suorittanut jo vuonna 1990. Sonja Hukkasella on kokemusta vaativien erikoismaalausten toteuttamisesta jo yli 20 vuoden ajalta.

Värisuunnittelija

Jo ennen oman yrityksen perustamista Sonja Hukkanen (os. Ikonen) työskenteli Tikkurila Oy:ssä päätoimisena värisuunnittelijana ja kouluttajana.

Sisustusalan kouluttaja

Sonja Hukkasella on takanaan jo yli 10 vuoden vankka kokemus kouluttajana monissa eri sisustusalan oppilaitoksissa ja yrityksissä. Harmonia Desgin Oy:n tarjoamat koulutukset on suunnattu niin alan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille, kuin myös kodin sisustajille ja sisustusalan opiskelijoille.

Sisustusarkkitehti Sonja Hukkanen toimii myös vierailevana kouluttajana ja sisustusalan eritysasiantuntijana eri oppilaitoksissa ympäri Suomen sekä sisustusalan näyttötutkintojen ja sisustusalan ammattitutkintojen arvioitsijana eri oppilaitoksissa.

Harmonia Sisustuskolulun perustaja

Sisustusarkkitehti Sonja Hukkanen (os. Ikonen) toimii pääopettajana Harmonia Sisustuskoulussa, joka järjestää suosittuja Luovan Sisustussuunnittelun kursseja kaksi kertaa vuodessa.

Harmonia Designin kehittämä, workshop -painotteinen koulutusmuoto on iloista yhdessä tekemistä ja oivaltamista. Luovan Sisustussuunnittelun kurssilla käydään läpi kaikki sisustussuunnittelun eri osa-alueet intensiivisinä kokonaisuuksina, jolloin opiskelu on syvällisempää ja pienryhmässä jokaiselle kurssilaiselle riittää myös opettajan aikaa ja huomiota.

Harmonia Sisustuskoulun opetuksen lähtökohtana on tarjota muusta koulutustarjonnasta erottuva, yksilöllisempi ja luovempi tapa opiskella: Harmonia Sisustuskoulussa voit opiskella pienessä ryhmässä, alalla työskentelevän sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa sekä todellisessa ympäristössä Harmonia Design Oy:n sisustussuunnittelutoimiston tiloissa.


 

Yrityshistoria

Sonja Hukkanen (os. Ikonen) perusti oman yrityksen vuonna 2004. Toiminimi vaihtui Oy:si vuonna 2006. Yrittäjän ammattitutkinnon Hukkanen suoritti 2008 sekä avasi yritykselleen suunnittelutoimiston Helsingin Pikku Huopalahdessa, jossa toimi 6 vuotta. Kesällä 2014 yritys muutti uusiin toimitiloihin Käpylään.

Vahvasti mukana ammattilaisten verkostossa

"Yrittäjänä olen vahvasti verkostoitunut ja arvostan yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa. Koen verkostoitumisen myös parhaana mahdollisena tapana palvella asiakasta. Pystyn tarjoamaan kaikki sisustamiseen ja remontointiin liittyvät palvelut yhteistyössä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa", Sonja Hukkanen kertoo.

Sisustusalan moniosaaja

Tällä hetkellä Sonja Hukkanen vastaa yhteistyökumppaneineen koko kodin tilasuunnittelusta, värisuunnittelusta sekä sisustussuunnittelun kaikista osa-alueista. Harmonia Designin suunnittelutoimistolla järjestetään myös Harmonia Sisustuskoulun suosittuja Luovan Sisustussuunnittelun kursseja kaksi kertaa vuodessa.


 

Harmonia Design Oy

Harmonia Design Oy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka tarjoaa osaavaa ja ammattitaitoista sisustussuunnittelupalvelua sekä korkeatasoista sisustusalan koulutusta.

Kauneutta ja harmoniaa kotiin

Harmonia Design Oy:n kautta saat kaikki sisustussuunnitteluun liittyvät palvelut saman katon alta - helposti ja luotettavasti.

Harmonia Design Oy toimii apunasi kodin tilojen suunnittelussa, värien ja pintamateriaalien valinnassa sekä sisustusksen suunnittelussa - meiltä voit tilata myös koko kodin remontin.

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta

Järjestämme sisustusalan koulutusta Harmonia Sisustuskoulussa kaikille sisustuksesta kiinnostuneille! Harmonia Sisustuskoulun opetuksen lähtökohtana on tarjota muusta koulutustarjonnasta erottuva, yksilöllisempi ja luovempi tapa opiskella: Harmonia Sisustuskoulussa voit opiskella pienessä ryhmässä ja alalla työskentelevän sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Opetus on hyvin käytännönläheistä ja koulutus järjestetään sisustussuunnittelutoimiston tiloissa.Luovan Sisusustussuunnittelun kurssi järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua

Harmonia Design Oy:lle on myönnetty AA-tason luottoluokitus arvostetussa Soliditet Finland Oy:n Rating-luokituksessa. AA-taso on seitsenportaisen luokituksen toiseksi korkein luokitus; vain 16 prosenttia suomalaisista yrityksistä yltää korkeimpiin AAA- ja AA-luokkiin.

Vaatimuksena korkeimpiin luottoluokkiin pääsemiselle ovat keskimääräistä paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Ratingin mukaan Harmonia Design Oy on yksi Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä. AA-tason luokitus kertoo, että Harmonia Design Oy:n luottokelpoisuus on hyvä ja luottoriski on keskimääräistä pienempi. Korkean luottotason yritykset ovat vakavaraisia ja luotettavia yhteisyökumppaneita.


AA_2011.FI


Tapahtumat ja kuvia

Löydät yrityksen tuoreimmat tapahtumat ja kuvat osoitteesta: http://www.facebook.com/harmoniadesign


 

kynns

HARMONIA Design Oy

Sonja Hukkanen

(os. Ikonen)
Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

 

Käpyläntie 4
00610 Helsinki

gsm + (0)50 3089 122
sonja.ikonen@harmoniadesign.fi
www.harmoniadesign.fi

Näin löydät perille


Uusin blogi


  • Sisustusalan julkaisut

    23.10.2013

    Julkaisut ja artikkelit sisustuslehdissä ...
    Lue lisää...