Harmonia Design Oy
.

Sonja Hukkanen, Sisustusarkkitehti BA, SI ry

Kokenut ja monipuolinen ammattisuunnittelija, alansa arvostettu asiantuntija sekä suosittu sisustusalan kouluttaja, jolla on takanaan 15 vuoden vankka kokemus suunnittelualalta.

Sisustusarkkitehdin tutkinnon Sonja Hukkanen on suorittanut vuonna 2003 ja toiminut Sisustussuunnittelutoimisto Harmonia Design Oy:n johtavana suunnittelijana 15 vuotta.

Ammattitaitoisen ja rekisteröityneen sisustussuunnittelijan tunnistaa nimikkeen perässä olevasta SI-lyhenteestä, jota saavat käyttää vain Suomen sisustussuunnittelijoiden liittoon (SI ry) kuuluvat ammattisuunnittelijat.

Sonja Hukkanen - kuukauden suunnittelija (SI ry 1.5.2017) http://www.sisustussuunnittelijat.com/kuukauden suunnittelija sonja hukkanen.pdf

.

Sonja Hukkanen CV


Koulutus & tausta

Sonja Hukkasen erityisosaaminen kulminoituu sisustusarkkitehdin, rakennuspiirtäjän, erikoismaalarin ja värisuunnittelijan ammattien tuomaan rautaiseen ammattitaitoon tila- ja sisustussuunnittelussa sekä pitkään kokemukseen sisustusalan kouluttajana.

Sisustusarkkitehti (BA)

  • Valmistunut Sisustusarkkitehdiksi (Interior Architect, BA Hons) 2003 kiitettävin arvosanoin Oxfordin yliopistosta (Oxford Brookes University, Oxford, UK), joka lukeutuu alansa arvostetuimpien yliopistojen joukkoon. Aloittanut sisustusarkkitehtuurin opinnot Lahden Muotoiluinstituutissa ja suorittanut jatko-opinnot ulkomailla.

Rakennuspiirtäjä

  • Valmistunut rakennuspiirtäjäksi vuonna 2002. Opiskellut rakennuspiirtäjäksi Helsingin Rakennustekniikan Opistossa sisustusarkkitehtiopintojen täydentämiseksi.

Erikoismaalari

  • Suorittanut Erikoismaalarin ammattitutkinnon vuonna 1990. Kokemusta vaativien erikoismaalausten toteuttamisesta jo 25 vuoden ajalta.

Värisuunnittelija

  • Työskennellyt päätoimisena värisuunnittelijana ennen oman yrityksen perustamista sekä luennoinut väreistä sisustamisessa alan ammattilaisille, suunnittelijoille ja arkkitehdeille sekä kodin sisustajille ja sisustusalan opiskelijoille.

Sisustusalan kouluttaja

  • Työskennellyt vierailevana kouluttajana monissa eri sisustusalan oppilaitoksissa ja yrityksissä jo 15 vuoden ajan. Toiminut pitkään sisustusalan näyttötutkintojen ja sisustusalan ammattitutkintojen arvioitsijana.

Suunnittelutoimisto Harmonian johtaja

  • Perustanut oman suunnittelutoimiston vuonna 2004. Toiminimi vaihtunut Oy:ksi vuonna 2006, kun suunnittelutoimisto avasi ovensa. Suunnittelu-toimisto ja Sisustuskoulu Harmonia ovat toimineet Helsingin Käpylässä vuodesta 2014 eteenpäin.

Harmonia Sisustuskolulun perustaja

  • Toiminut Sisustuskoulu Harmonian johtajana ja vastannut koultustoiminnasta vuodesta 2011 lähtien. Sisustuskoulu Harmoniassa järjestetään suosittuja sisustuskoulutuksia kaksi kertaa vuodessa.

Sisustusalan moniosaaja

  • Tällä hetkellä Sonja Hukkanen vastaa yhteistyökumppaneineen koko kodin tilasuunnittelusta, värisuunnittelusta sekä sisustussuunnittelun kaikista osa-alueista sekä toimii suunnittelutyön ohessa Sisustuskoulu Harmonian pääopettajana.


Harmonia Design Oy

Harmonia Design Oy on vuonna 2004 perustettu yritys, joka tarjoaa osaavaa ja ammattitaitoista sisustussuunnittelupalvelua ja korkeatasoista sisustusalan koulutusta.

Kauneutta ja harmoniaa kotiin

Harmonia Design Oy:n kautta saat kaikki sisustussuunnitteluun liittyvät palvelut saman katon alta - helposti ja luotettavasti. Harmonia Design Oy toimii apunasi kodin tilojen suunnittelussa, värien ja pintamateriaalien valinnassa sekä sisustusksen suunnittelussa - meiltä voit tilata myös koko kodin remontin.

Yksilöllistä sisustusalan koulutusta

Sisustuskoulu Harmoniassa järjestetty sisustuskoulutus on suunnattu kaikille sisustuksesta kiinnostuneille. Opetuksen lähtökohtana on tarjota muusta koulutustarjonnasta erottuva, yksilöllisempi ja luovempi tapa opiskella: Sisustuskoulu Harmoniassa voit opiskella pienessä ryhmässä ja alalla työskentelevän sisustusarkkitehdin henkilökohtaisessa ohjauksessa. Opetus on hyvin käytännönläheistä. Koulutus järjestetään sisustussuunnittelutoimiston tiloissa, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus tehdä suunnitteluharjoituksia käytännössä.

Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua

Vuonna 2011 Harmonia Design Oy saavutti korkean AA-tason luottoluokituksen arvostetussa Soliditet Finland Oy:n Rating-luokituksessa. Korkeimpien luottotason luottoluokkiin yltää vain 16 prosenttia suomalaisista yrityksistä. Ratingin mukaan korkeipiin luottoluokituksiin kuuluvat yritykset ovat vakavaraisia ja luotettavia yhteisyökumppaneita. AA-tason luokitus kertoo, että Harmonia Design Oy on yksi Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä.


AA_2011.FI


 


Referenssiluettelo


Videot ja tv-esiintymiset

Tila, tv-ohjelma / haastattelu, Laura Ruohola

Ïnno, 8 jaksoa / Marko Paananen

Muuttohaukantie, tv-ohjelma 1 jakso

Helsingin Ensikoti seinämaalaukset, kunniamaininta

Tikkurila: Tuparit -mainos, ohjaaja Dome Karukoski

Tikkurila: Harakka -mainos, ohjaaja Dome Karukoski

Julkiset tilat

Kampaamo Salon Choise, Hki

Vantaan Takkakeskus

Alma Media, pääkonttorin aulatilat

La Societe du Cochon Ravintola (Hans Välimäki / Vertti Kivi & co)

MTV 3 studiotila, Hki

Kiasma, taiteilija Marita Liulian taidenäyttely

Elokuvastudio, Hki

Pilates Studio, Järvenpää

Sisustusliike Peroba, Hki

Mattotalo Helma, Hki

Messukohteet

Asuntomessut, Vaasa

Asuntomessut, Espoo

Loma-asuntomessut, Koli

Messuosasto, Helsingin Naisyrittäjien

Habitare, Tikkurilan osasto / Pentagon Design

Habitare, Tikurilan osasto / Pentagon Design

Satoja yksityiskoteja

kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.