Harmonia Koti ® Seinätaide ja erikoispinnat

Seinätaidetta sisustusliike Perobassa, Helsingissä. Suunnittelu ja toteutus Sonja Hukkanen (os. Ikonen), Harmonia Design Oy.

 

Seinätaidetta & erikoispintoja jo yli 20 vuoden kokemuksella

Kodin väri- ja sisustusuunnittelun lisäksi suunnittelen ja maalaan seinille suuria erikoispintoja jayksilöllisiä seinätaideteoksia. Vaativista erikoispinnoista sekä seinätaideteosten toteuttamisesta minulla on jo yli 20 vuoden kokemus.

Seinätaide

Seinätaideteokset maalaan joko suoraan seinälle taikka erillisille pohjille. Teokset ovat yleensä 1-3 osaisia ja kooltaan suuria. Seinätaideteos toimii tilan katseenvangitsijana ja tilan tunnelman luojana, ilahduttaen on sinua joka päivä.

Seinätaideteokset suunnittelen aina paikanpäällä & siinä tilassa, johon teos on tulossa. Suunnittelukäynnillä pyrin ottamaan huomioon tilan kaikki elementit, sisustuksen tyylin ja toivotun tunnelman & värimaailman, jotta teos istuu saumattomasti juuri siihen tilaan, minne se on tulossa.

Paikanpäällä käynnin & ideoinnin perusteella pystyn antamaan sinulle tarjouksen erikoispinnasta tai seinätaideteoksesta.

Erikoispinnat

Tavallisten maalipintojen tilalle taikka niiden rinnalle voit valita myös erilaisia efekti- tai struktuuripintoja oman makusi mukaan: hillityn vaaleista ja eleganteista pinnoista karheisiin ja rustiikkisiin pintoihin, tai vaikkapa betomaisen raakapinnan ja metallinhohtoisia efektipintoja - valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti omasi.

Suunnittelutoimistolla on esillä paljon erilaisia erikoispintoja. Jos haluat tulla katsomaan pintoja, niin ota minuun yhteyttä, niin voimme varata sinulle suunnittelukäyntiajan toimistolle. Autan sinua mielelläni kotisi erikoipintojen valinnassa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tulen mielelläni suunnittelukäynnille luoksesi, niin voimme keskustella yhdessä toivesitasi paikan päällä. Suunnittelukäynnillä minulla on mukana käsintehdyt mallit erikoispinnoista sekä värikartat, joiden avulla voimme valita yhdessä juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat erikoispinnat. Paikanpäällä käynnin & ideoinnin perusteella pystyn antamaan sinulle tarjouksen erikoispinnasta tai seinätaideteoksesta.

Ota rohkeasti yhteyttä joko sähköpostitse tai soittamalla, ja kerro minulle millaisesta seinätaideteoksesta tai erkoispinnasta haaveilet :)

.


Tietoa erikoispinnoista

Erikoispintojen maalaus pitää sisällään kaikki tavallisesta seinäpinnasta eroavat tuotteet. Erikoistuotteilla ja erilaisilla maalaustekniikoilla seinät saa kimmeltämään metallin hohtoisena, muuttumaan kolmiulotteiseksi struktuuripinnaksi, muistuttamaan kiveä, rappausta tai marmoria, näyttämään betonilta tai vaikkapa ruosteiselta teräkseltä – vaihtoehtoja on rajattomasti.

.

"Suosituimpia pintoja ovat tällä hetkellä kivimäiset struktuuripinnat, italiaiset erikoispinnat ja rosoisen rustiikkiset seinäpinnat, Sonja Hukkanen kertoo. "Selvästi nousussa on seinätaideteosten suosio, kodin sisustus on ollut trendi jo pitkään, mutta nyt myös taidetta halutaan omaan kotiin. Seinätaide on taidetta mutta myös osa kotia - yksilöllinen taideseinä ilahduttaa katsojaa joka päivä", Sonja Hukkanen kertoo.

.

Erikoismaalaustyön voi tilata kotiin, yritykselle tai julkisiin tiloihin. Työn hinta määräytyy käytettävän tekniikan ja maalattavan neliömäärän mukaan. "Jokainen maalaustyö on yksilöllinen, sillä työ suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Yhden seinän erikoispinnan maalaamiseen riittää 1 päivä, mutta suurten seinämaalausten tekemiseen täytyy varata useampia päiviä ", täsmentää Sonja Hukkanen.

.

Kaikki erikoispinnat ja seinätaideteokset toteutetaan vesiohenteisia tuotteilla siististi ja hajuttomasti.

.
 
kynns

HARMONIA Design Oy

Sonja Hukkanen

(os. Ikonen)
Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

 

Käpyläntie 4
00610 Helsinki

gsm + (0)50 3089 122
sonja.ikonen@harmoniadesign.fi
www.harmoniadesign.fi

Näin löydät perille


Uusin blogi


  • Sisustusalan julkaisut

    23.10.2013

    Julkaisut ja artikkelit sisustuslehdissä ...
    Lue lisää...