Harmonia Koti ® Seinätaide ja erikoispinnat


Upeat & yksilölliset

erikoispinnat ja koristeseinätYlellisyyttä kodin seinäpinnoille

Sisustusarkkitehti ja erikoismaalari Sonja Hukkasen erityisosaamiseen kuuluu näyttävien koristeseinien suunnittelu ja toteutus. Vaativista erikoismaalaustekniikoista sekä seinätaideteosten toteuttamisesta Sonja Hukkasella on jo yli 25 vuoden kokemus. Sonja Hukkanen hallitsee erilaiset erikoispintatekniikat ja toteuttaa näyttävät koristeseinät käden käänteessä.

Erikoistuotteilla ja erilaisilla erikoismaalaustekniikoilla seinät voidaan saada kimmeltämään metallin hohtoisena, tuntumaan kolmiulotteisilta, muistuttamaan kiveä, rappausta tai marmoria, näyttämään betonilta, metallilta, ruostuneelta tai kuluneelta ja patinoituneelta – vaihtoehtoja on rajattomasti. Suosituimpia koristeseiniä ovat tällä hetkellä ylelliset ja elävät helmiäisenhohtoiset pinnat sekä rosoisen rustiikkiset seinäpinnat - valikoima on niin laaja, että jokainen löytää varmasti omansa.

Erikoismaalaustyön voi tilata kotiin, yritykselle tai julkisiin tiloihin. Jokainen maalaustyö on yksilöllinen, sillä jokainen työ suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa ja toteutetaan käsityönä. Kaikki erikoismaalaustyöt toteutetaan vesiohenteisia tuotteilla siististi ja hajuttomasti.

Ylellinen, helmiäisen hohtoinen koristeseinä, lähikuva. Harmonia Design Oy.

Koristeseinien & erikoispintojen hinnat 45 - 85 e / m2

Erikoismaalaustyön hinta määräytyy ja maalattavan alueen koon, valitun tuoteen ja tekniikan mukaan sekä toteutukseen kuluvan ajan mukaan. Yhden koristeseinän tai erikoispinnan maalaamiseen riittää usein yksi päivä, mutta suurten seinämaalausten tekemiseen täytyy varata enemmän aikaa. Tarjous koristeseinästä tai erikoismalaustyöstä tehdään yleensä paikanpäällä käynnin perusteella.


Seinätaide osana kotia

Seinätaideteos toimii kodin katseenvangitsijana ja tunnelman luojana, ilahduttaen sinua joka päivä. Seinätaideteokset voidaan maalata joko suoraan seinälle tai tukevalle levypohjalle, joka on helppo kiinnittää ja helposti siirrettävissä. Teokset ovat yleensä 1-3 osaisia ja kooltaan suuria.

Seinätaideteos on osa kotia. Suunnittelukäynti toimii seinätaideteoksen suunnittelun lähtökohtana. Taideteos suunnitellaan aina paikanpäällä ja toteutuksessa huomioidaan kaikki tilan eri elementit. Kun teos sulautuu osaksi tilaa, sisustus ja seinätaideteos muodostavat yksilöllisen, kauniin ja kiehtovan kokonaisuuden.

"Pilvet"-maalaus yksityiskodin seinällä, suunnittelu & toteutus Sonja Hukkanen.


Suunnittelukäynti

Tarjous koristeseinästä tai seinätaideteoksesta tehdään yleensä paikanpäällä käynnin & ideoinnin perusteella. Tapaamisen tarkoituksena on keskustella yhdessä toiveistasi ja kartoittaa millaiset pinnat ja värit sopisivat sinun kotiisi parhaiten. Minulla on mukanani käsintehdyt mallit erikoispinnoista sekä värikartat, joiden avulla voimme suunnitella juuri sinun kotiisi parhaiten sopivat koristeseinät tai ideoida millainen sinun kotisi seinätaideteos voisi olla.

Suunnittelukäyninin hinta: 250 e (sis alv 24 %). Suunnittelukäynnin hinnasta hyvitetään 50 %, jos se johtaa työtilaukseen.

Voit lähettää minulle kuvan seinäpinnasta tai seinämaalauksesta, jonka haluaisit kotiisi. Ota minuun rohkeasti yhteyttä ja kerro minulle millaisesta seinätaideteoksesta tai koristeseinästä haaveilet, niin autan sinua haaveesi toteuttamisessa :).

Seinätaidetta julkitilassa. Teos on maalattu valkoiselle & sileälle kipsilevyseinälle. Suunnittelu ja toteutus Sonja Hukkanen, Harmonia Design Oy.


.
 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.