Harmonia Koti ® Harmonia Maalauskoulu

 

luento

Tervetuloa Maalauskouluun!

Suositut maalauskurssit kaikille kodin sisustajille ja tee-se-itse-naisille ja miehille!

.

..... ..

Maalauskoulu 1: Erikoismaalauskurssi I

Erikoismaalauksen peruskurssi kodin sisustajille

 • Kesä 2017: Su 21.5.2016 klo 9.30 – 17.30

Kurssi sopii kaikille maalaamisesta kiinnostuneille. Kaikki kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia & myrkyttömiä.

Kurssilla opit itse maalaamaan erilaisia erikoispintoja ja saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön - kurssi sisältää 6 erilaista tekniikkaa ja tuotetta, joita voi yhdistää toisiinsa. Kaikki käytettävät tuotteet ovat vesiohenteisia ja myrkyttömiä. Kurssin päätteeksi saat tekemäsi erikoispintamallit (6 kpl) mukaasi.

Erikoismaalauksen workshop

Erikoismaalauskurssi järjestetään workshop-koulutuksena Harmonia Sisustuskoulun tiloissa Helsingissä. Opetus tapahtuu pienryhmissä erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa.

Erikoismaalauskurssin sisältö

Kurssilla opit maalaan mm.
- kauniisti valoa heijastavia helmiäispintoja
- rouheita struktuuripintoja
- koristekivipintoja
- colour wash -väripesutekniikan
- erilaisten kivipintojen mukailutekniikoita
- luomaan erilaisia taideteoksia seinille :)

Erikoismaalauskurssin hinta: 300 e / hlö (sis. alv 24%)

Kurssin hintaan sisältyy erikoismaalausvälinepaketti (arvo 100 e). Kun osallistut kurssille saat laadukkaan ja kattavan erikoismaalausvälinepaketin, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin.


Maalauskoulu 2: Erikoismaalauskurssi II

"Ihanat italialaiset erikoismaalit kodin sisustajalle"

Erikoismaalauksen itsenäinen jatkokurssi kodin sisustajalle

 • Syksy 2017: Su 1.10.2017 klo 9.30 - 17.30

Teemoina upeat italialaistet erikoispinnat

Kurssi sopii kaikille maalaamisesta kiinnostuneille. Kurssilla käytettävät tuotteet ovat käyttäjäystävällisiä, vesiohenteisia ja myrkyttömiä.
Kurssilla opit maalaamaan näyttäviä erikoispintoja - helposti ja vaivattomasti! Kurssilla tutustutaan päivän aiheena oleviin tuoteryhmiin ja harjoitellaan eri tekniikoiden toteutusta käytännössä. Kurssilla saat yksityiskohtaisen ohjeistuksen pintojen työstöön ja opit itse maalaamaan 6 erilaista erikoispintaa. Kurssin päätteeksi saat tekemäsi erikoispintamallit mukaasi.

Kurssin hinta: 300 e/hlö (sis alv24 %)

Kun osallistut kurssille saat erikoismaalausvälinepaketin, jonka avulla voit toteuttaa kaikki oppimasi erikoistekniikat niin kurssilla kuin kurssin jälkeenkin. Kurssin hintaan sisältyy myös kattavan koulutusmateriaalin (tuotetiedot ja maalausohjeet). Lisäksi saat upeat värikartta-esitteet kaikista kurssilla käytettävistä tuotteista.


Huonekalujen maalauskurssi Wanhan ajan tyyliin

Huonekalujen maalauskurssi järjestetään 3-päiväisenä iltakurssina seuraavasti:

Kurssi sopii kaikille maalaamisesta kiinnostuneille :). Tuotteet ovat helppokäyttöisiä, käyttäjäystävällisiä ja myrkyttömiä.

Huonekalujen maalauskurssilla opit maalaamaan itse kodin huonekaluja ja esineitä vanhan ajan tyyliin. Kurssilla käytetyillä maaleilla loihdit hillityn tyylikkäitä mattapintoja vanhan ajan hengessä sekä erilaisia patinointi- ja rustiikkikäsittelyjä. Kurssille voit ottaa mukaan oman huonekalun tai esineen, jonka kunnostat kurssin aikana.

Maalaamisen workshop

Huonekalujen maalauskurssi järjestetään workshop -painotteisena intensiivikurssina erikoismaalari Sonja Hukkasen ohjauksessa. Työskentely tapahtuu pienryhmässä, jossa jokainen saa henkilökohtaista ohjausta kaikissa työvaiheissa.

Kolmi-iltaisen kurssin hinta: 300 e / hlö (sis. alv 24%)

Hinta sisältää koulutusmateriaalin, kaikki huonekalujen maalauksessa tarvittavat työvälineet sekä kurssilla käytettävät maalit ja tarvikkeet.

.


Lisätiedot maalauskursseista:

Intenssiivistä workshop -koulutusta

Kaikki Erikoismaalauskurssit järjestetään workshop -painotteisina intensiivikursseina Erikoismaalari Sonja Hukkasen henkilökohtaisessa ohjauksessa. Sonja Hukkasella on jo yli 20 vuoden kokemus erikoismaalauksesta.

 • opetus tapahtuu pienryhmissä
 • opit itse tekemällä & kokeilemalla
 • kurssi toteutetaan, kun kurssille ilmoittautunut 8 henkilöä
 • paikkoja rajoitetusti, varaa paikkasi ajoissa

Ilmoittautuminen maalauskursseille

Lähetä yhteystietosi (nimi, postitusosoite ja puhelinnumero) sähköpostitse osoitteella: sonja.ikonen@harmoniadesign.fi, niin saat kurssimaksun, jolla varmistat paikkasi kurssille. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koulutuspaikkana Harmonia Sisustuskoulu

Maalauskoulu järjestetään Harmonia Sisustuskoulun yksityisissä ja viihtyisissä

Tervetuloa mukaan viihtymään ja oppimaan!

Lisätiedot kursseista: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
 
kynns

HARMONIA Design Oy

Sonja Hukkanen

(os. Ikonen)
Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

 

Käpyläntie 4
00610 Helsinki

gsm + (0)50 3089 122
sonja.ikonen@harmoniadesign.fi
www.harmoniadesign.fi

Näin löydät perille


Uusin blogi


 • Sisustusalan julkaisut

  23.10.2013

  Julkaisut ja artikkelit sisustuslehdissä ...
  Lue lisää...