Harmonia Koti ® Värisuunnittelu

 

.


Värisuunnittelu

Harmonia Design Oy:n sisustusarkkitehti Sonja Hukkanen on erikoistunut kodin värien ja pintamateriaalien valintaan ja auttaa tarpeen mukaan myös lattioiden, laattojen ja kodin muidenkin pintojen & värien valinnassa - jo yli 15 vuoden kokemuksella.


Harmonia Koti ®

Värikonsultaatio

Värien valinnan lähtökohtina ovat aina asiakkaan omat värimieltymykset ja se, millaista tunnelmaa tilaan tavoitellaan.

Jotta kokonaisuudesta tulee onnistunut, värien valinnassa tulee huomioida asunnon jo olemassa olevat värit ja tekstiilit, asunnon ja huonekalujen tyyli, taulut, talon ikä, asunnon koko ja valaistus. Suunnittelijan vastuulla on sovittaa kaikki valitut värisävyt toisiinsa ja huolehtia siitä, että asunnon värimaailmasta muodostuu kaunis ja harmoninen kokonaisuus.

Sisustustoimistolla nähtävilläsi on paljon erilaisia pintamateriallimalleja sekä mallit erikoismaaleista ja -pinnotteista. Usein kaunis pinta tai väriyhdistelmä toimii värisuunnitelman lähtökohtana ja inspiraation lähteenä muiden värien valinnalle.

Värikonsultaation hinta 250 e (sis alv 24%)

 • värikonsultatio sisältää tapaamisen (2 h - 2,5 h) suunnittelutoimistolla sekä asunnon värisuunnitelman laatimisen yhdessä asiakkaan kanssaHarmonia Koti ®

Kodin värisuunnitelma

Värisuunnittelukäynnillä sinun luonasi saat juuri sinun kotiisi sopivat ideat kätevästi paikan päällä. Ammattilaisen opastuksella värien valinta on helppoa ja nopeaa - ja lopputulos onnistuu varmasti!

Värisuunnitelmaan kuuluu paikan päällä käynti ja värien valinta yhdessä sisustusarkkitehdin kanssa. Kun värien valinta tehdään yhdessä paikan päällä, erilaisten vaihtoehtojen vaikutuksesta tilaan on helppo keskustella. Näet kaikki pinnat ja värit juuri siinä paikassa ja valossa kuin minne ne ovat tulossa - näin on helpompaa hahmottaa, miltä erilaiset värit ja pinnat todellisuudessa näyttävät. 

Värisuunnitelma sisältää A5-värimallit kaikista valituista väreistä. Värimallit ovat kätevä apu silloin kun etsit kotiisi uusia huonekaluja, tekstiilejä tai piensisustusta - kodin värimaailma kulkee niiden avulla helposti mukanasi.  

Kodin värisuunnitelma sisältää:

 • kodin värisuunnitelman tekemisen yhdessä asiakkaan kanssa

 • värien valinnan kaikille maalattaville pinnoille

 • tuotesuositukset valituista väreistä

 • neuvot & vinkit sisustuspulmiin paikan päällä

 • erikoispintojen suunnittelun ja valinnan erikoispintamalleista

 • A5-värimallit kaikista valituista sävyistä

 • värikoodit & tuotesuositukset ja värimallit valituista väreistä

 • värisuunnittelukäyntiin paikan päällä tulee varata 3-4 tuntia 

Kodin värisuunnitelman hinta alk. 480 e (sis alv 24 %)

 • Värisuunnitelman lisäksi voit voit tilata myös kirjallisen yhteenvedon värisuunnitelmasta (väriraportti), joka lähetetään sinulle postitse värisuunnittelukäynnin jälkeen. Väriraportin hinta on 250 e (sis alv 24%).

 • Väriraportti sisältää selkeän listauksen valituista väreistä värikoodeineen ja tuotesuosituksineen sekä ohjeistuksen pintojen maalaamiseen maalarille / urakoitsijalle.Lue lisää tästä:


 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.