Opiskelu & haku koulutukseen

Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa


 • pienryhmäopiskelu on tehokasta ja antoisaa
 • opiskelu tapahtuu kokeneen sisustusarkkitehdin johdolla
 • koulutus muodostuu intensiivistä aihekokonaisuuksista (50 aihepiiriä)
 • saat perustiedot sisustuksen kaikilta eri osa-alueilta
 • saat kokemusta ja varmuutta monipuolisesta käytännön harjoittelusta
 • saat koko kurssin ajan yksilöllistä ohjausta
 • teet sisustussuunnitelman oikeaan kohteeseen
 • saat kokemusta asiakastyöstä
 • teet ammattimaisen työnäytekansion
 • saat ammatillisen osaamisen sisustussuunnittelijan työhön
 • mahdollisuutesi työllistyä sisustusalalle ovat erittäin hyvät

Opiskelet kokeneen & suositun kouluttajan johdolla

Sisustuskoulu Harmonia pääopettajan toimii Sonja Hukkanen, sisustusarkkitehti BA, Si ry. Sonja Hukkanen on suorittanut kansainvälisen sisustusarkkitehdin ammattitutkinnon v. 2003 (Interior Architect BA Hons, Oxford, UK) ja on Suomen valtakunnallisen sisustussuunnittelijoiden yhdistyksen SI ry:n rekisteröitynyt jäsen.

Sonja Hukkanen on kokenut & hyvin suosittu sisustusalan kouluttaja, joka on toiminut vierailevana kouluttajana useissa sisustusalan oppilaitoksissa ympäri Suomen ja kouluttanut pitkään myös sisustusalan ammattilaisia suunnittelijoita ja arkkitehtejä. Sonja Hukkasella on 15 vuoden kokemus tunnettuna sisustusalan kouluttajana - tunnusmerkkeinään laaja ammattitaito sekä positiivinen & innostava asenne, joka tempaa opiskelijat mukaansa.

Vahva ammattilaisverkosto koulutuksen taustalla

Sisustuskoulutuksesta vastaavan pääopettajan, sisustusarkkitehti Sonja Hukkasen lisäksi Harmonia Sisustuskoulussa toimii noin 20 sisustusalan ammattilaista vierailevina kouluttajina. Kaikki Sisustuskoulun Harmonian kouluttajat ovat oman alansa rautaisia ammattilaisia. Kaikki kouluttajat työskentelevät päätoimisesti sisustusalalla - näin jokaisen kouluttajan ammattitaito on aitoa & tiedot aina ajan tasalla.

Aito suunnitteluympäristö opiskelun tukena

Sisustuskoulu Harmonia toimii suunnittelutoimisto Harmonia Design Oy:n tiloissa, rauhallisessa ympäristössä Helsingin Käpylässä. Suunnittelutoimiston tilat (90m2) sekä suunnittelutoimiston sisustusmateriaalit ovat opiskelijoiden käytössä koko koulutuksen ajan. Suunnittelutoimiston viihtyisät tilat tarjoavat ihanteelliset puitteet niin luennoille kuin workshop-harjoitusten tekemiselle.

Pienessä ryhmässä on rento ja mukava olla

Pienessä ryhmässä opiskelu on yksilöllisempää ja tehokkaampaa, sillä pienryhmässä opettajalla riittää aikaa ja huomiota jokaiselle. Pienessä ryhmässä opiskelijat tutustuvat nopeasti toisiinsa & tutussa ryhmässä on rento ja mukavaa olla. Vaikka kaikki opiskelijat tulevat erilaisista taustoista, ovat eri ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea, niin ryhmähenki on muodostunut aina tosi hyväksi & rennoksi. Kurssilaisia yhdistää se kaikkein tärkein; eli kiinnostus sisustamiseen.

Sisustuskoululla on tarjolla kahvia ja teetä sekä pikkuleipiä kaikkina lähiopetuspäivinä. Opiskelijoilla on tapana tulla noin puoli tuntia ennen opetuksen alkua kahville juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia & kuulumisia. Yhteisistä kahvi- ja lounastauoista on muodostunut tärkeä osa koulutusta - silloin opiskelijoilla on mahdollisuus keskustella yhdessä päivän aiheista.

Saat ammatilliset valmiudet sisustussuunnittelutyöhön

Harmonia Sisustuskoulun jälkeen opiskelijan mahdollisuudet työllistyä sisustusalalle ovat erittäin hyvät, moni kurssin käyneistä on perustanut oman toiminimen tai hakeutunut töihin sisustusalalle.

Koulutuksen aikana tehdystä sisustussuunnittelutyöstä tehdään työnäytekansion (portflolio). Ammattimaisen portfolion avulla valmistuneet opiskelija voivat näyttää osaamisensa ja ammattitaitonsa. Työnäytekansio toimii suunnittelijan referenssinä asiakkaille ja siitä on hyötyä sisustusalalle hakeuduttaessa.

Kätevä sijainti Käpylän idyllisellä alueella

Luovan sisustussuunnittelun kurssit ovat vuosi vuodelta täyttyneet yhä nopeammin ja koulutukseen osallistuu opiskelijoita ympäri Suomen. Kätevä sijainti mahdollistaa paikalle pääsyn läheltä ja kaukaa.

Julkiset liikenneyhteydet sisustuskoululle ovat loistavat. Sisustuskoulun sisäänkäynti on heti katutasossa, lähin bussipysäkki on sisustuskoulun edessä. Sisustuskoulu sijaitsee Käpylän juna-aseman tuntumassa, Pasilan juna-asemalta (5-10 min) ja Rautatieasemalta (25 min) sekä lentokentältä on hyvät yhteydet koululle.

Sisustuskoululle on helppo tulla myös omalla autolla. Kaikilla lähikaduilla on runsaasti vapaita parkkipaikkoja - kaikki ilmaisia. Lahden moottoritieltä, Kehä I ja Kehä III varrelta, Tuusulan väylältä sekä Porvoosta pääset suoraan Käpylään – eikä sinun tarvitse ajaa Helsingin keskustan vilskeeseen.

Koulutus soveltuu kaikille

Sisustukoulutus soveltuu erittäin hyvin niin jo alaa tunteville kuin vasta-alkajillekin - eli mitään aiempia opintoja tai kokemusta alalta ei vaadita. Osalla kurssilaisista on ollut jo aiempaa kokemusta sisustusalalta tai takana sisustusalan opintoja, osa opiskelijoista on sisustanut aiemmin vain omaa kotia. Tärkeintä on oma innostus sisustamiseen sekä halua oppia uutta.

koulutuksen pituus & hinta

Sisustuskoultuksen pituus on 8-9 kuukautta. Seuraavat sisustuskoulutukset alkavat tammikuussa (Luis 16) sekä maaliskuussa 2018 (Lusi 17). Ilmoittautumismaksu koulutukseen on 250 €, jonka jälkeen kurssin kurssin voi maksaa 1-4 erässä (erien laskutusväli on vähintään 2 kk):

 • Yhdessä erässä: 2150
 • Kahdessa erässä: 2 x 1080 €
 • Kolmessa erässä: 3 x 725 €
 • Neljässä erässä: 4 x 545 €

Miten voin hakea mukaan koulutukseen?

Koulutukseen hakeminen tapahtuu vapaamuotoisella hakemuksella, jossa voit kertoa lyhyesti itsestäsi, miksi tämä kurssi kiinnostaa / mitä toivot saavasi kurssilta / omaatko aiempaa sisustussuunnittelukokemusta. Koulutus soveltuu kaikille sisustamisesta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta tai koulutusta alalta ei tarvitse olla. Lisätietoja saat koulutuksesta vastaavalta pääopettajalta, sisustusarkkitehti Sonja Hukkaselta.

Vapaamuotoiset hakemukset (sekä hakijan yhteystietot) toimitetaan sähköpostitse koulutuksesta vastaavalle opettajalle osoitteeseen: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Kun hakemuksesi on hyväksytty, saat ilmoittautumismaksun sähköpostitse. Oman paikkasi sisustuskoulukseen varmistat maksamalla ilmoittautumismaksun (250 e).

.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Sisustuskoulu Harmoniaan oppimaan & viihtymään! 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.