Opiskelijoiden suosituksia


Harmonia Sisustuskoulusta valmistuneet suosittelevat


Sisustuskoulun käyneet ovat erittäin tyytyväisiä kurssiin ja suosittelevat Sisustuskoulu Harmoniaa lämpimästi kaikille sisustusopinnoista kiinnostuneille. Harmonia Sisustuskoulusta annetut palautteet ovat täysin luotettavia, koska opiskelijat ovat antaneet luvan julkaista koulutuksesta antamansa henkilökohtaisen palautteen koko nimellään.

Oppilaiden kommentteja Sistustuskoulu Harmoniasta:

"Sisustuskoulu Harmonian Luovan Sisustussuunnittelun kurssi ylitti kaikki odotukseni. Innostavana ja kannustavana opettajana Sonja rohkaisi meitä taitavasti oman luovuuden lähteille. Saimme myös itse tehdä taidetekstiilin ja keramiikkatyön ammattilaistaiteilijoiden ohjauksessa. Ryhmätyöt ja etätehtävät antoivat paljon käytännön työkaluja itse sisustussuunnitteluun. Sonja veti kurssin varmoilla, mutta herkillä siveltimenvedoilla aikaa ja itseään säästämättä. Hänen sydämensä sykkii väreille ja väreistä!"

Päivi Lehmus, LuSi 2011

.

"Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa oli hyvin monimuotoista, yritysvierailut ja eri opettajien ohjauksessa tehtävät työt kehittivät meitä. Tehtävät muodostivat selkeän kokonaisuuden ja henkilökohtaista ohjausta sai jokaisessa työssä suoraan pääopettajalta Sonja Ikoselta, joka oli itse mukana kaikilla tunneillamme. Oli erittäin mielekästä havaita oma kehittyminen, tehdä tehtäviä yhdessä muiden kanssa ja vaihtaa mielipiteitä asioista eri puolelta Suomea tulevien opiskelutovereiden kanssa. Kiitos Sonja :)!!"

Marja-Sisko Lappalainen, LuSi 2011

.

" Intohimoisena sisustusharrastajana halusin syventää osaamista omaksi ilokseni ja myös ammatillisista syistä, sillä työskentelen markkinointitehtävissä sisustus- ja lifestyle-alalla. Sisustuskoulu Harmonia vastasi odotuksiani ja suosittelen sitä lämpimästi alasta kiinnostuneille. Kävimme aiheita läpi monipuolisesti ja mikä parasta, erittäin käytännönläheisesti. Pienryhmän kesken vallitsi alusta alkaen lämminhenkinen tunnelma, ja Sonja ohjasi ryhmää ja projektitöitä positiivisella otteella ja vankkumattomalla ammattitaidolla."

Laura Tirkkonen, LuSi 2012

.

"Sisustuskoulu Harmonian sisältö oli runsas ja erittäin monipuolinen. Sonja sekä vierailevat opettajat olivat kaikki todella asiantuntevia; jokainen hieno esimerkki omasta erityis-osaamisestaan. Ymmärsin kuinka paljon osaamista, taitoa, harjaantumista ja tietoa sisältyy pieniinkin yksityiskohtiin. Erityinen kiitos Sonjalle projektityöni tukemisesta!! Koen saaneeni valtavasti eväitä jatkoon; hyvillä mielin voin ajatella, että jokaiselta - minultakin - löytyy oma vahvuusalue sisustussuunnittelussa :). Halusin luovuutta ja väriä elämääni, mutta sain paljon enemmän kuin olisin uskaltanut kuvitellakaan! Tästä haaveesta en enää osaa luopua.. Kiitos ihanasta kurssista!"

Mirja Lehti, LuSi 2013

.

"Opiskelu Sisustuskoulu Harmoniassa on ollut antoisa ja avartava retki sisustuksen saloihin. Erityisen kiitollinen olen siitä, että ensimmäisestä päivästä lähtien töitä on tehty käytännössä ja konkreettisesti - itse kun pidän vähemmän teorioista.. Lähipäivät ovat olleet mielenkiintoisia, tehokkaita, haastavia ja inspiroivia ja olen saanut paljon työkaluja omaan työhöni. Lisäksi on ollut hienoa saada heti valmiit kontaktit sisustusalan firmoihin! Päällimmäiseksi mieleen jäi upea fiilis, kiitos siitä opelle & kurssikavereille!"

Nina Gratschew, Parkano, LuSi 2014

.

"Tämä kurssi on parasta mitä minulle on tapahtunut pitkään aikaan! Sisustuskoulu Harmonia oli minulle kuin johdatusta tulevaan.. Olet ihana ope, Sonja! Myös eri ikäiset kurssikaverit olivat samanhenkisiä & samalla mielellä mukana :), kokonaisuudessaan hieno kokemus!"

Dorotea Kyytsönen, Lahti, Lusi 2014

.

"Tuhannet kiitokset kaiken kattavasta ja todella inspiroivasta & opettavaisesta koulutuskokonaisuudesta Sisustuskoulu Harmoniassa. Opettajana olet todella sympaattinen ja ammattitaitoinen :). Pidin todella paljon myös kaikista yritysvierailuista, joista opin paljon & löysin uusia vaihtoehtoja tulevaisuuden valintoja ajatellen. Kiitos, Sonja!! Suosittelen sataprosenttisesti!"

Anna-Kaisa Ervasti, LuSi 2014

.

"Kiitos Sonja! Sisustuskoulu Harmonia ylitti odotukseni. Suosittelen koulutusta ehdottomasti muillekin!"

Niina Jokela, LuSi 2015

.

"Sisustuskoulu Harmonian Luovan Sisustussuunnittelun kurssi oli rittäin hyvä ja opettavainen sekä monipuolinen koulutus. Ihan huippuryhmä ja hieno ryhmähenki! Onneksi tavataan jatkossakin :)"

Outi Larvanto, LuSi 2015

.

"Sisustuskoulu Harmonian Luovan Sisustussuunnittelun kurssi on ollut erittäin hyvä & hieno kokonaisuus. Aluksi mietin vähän, oleko tarpeeksi hyvä kurssille, mutta parin kerran jälkeen ajatus hävisi. Sonja, olet ihana ope, ja olet luonut rennon ja kannustavan ilmapiirin, jossa on saanut rauhassa omaksua asioita. Myös kurssin aikataulu on ollut hyvä. Tuntuu, että olen oppinut todella paljon ja oma osaaminen on vahvistunut kurssin aikana. On ollut tosi hyödyllistä tutustua hyviin yhteistyökumppaneihin. On sellainen tunne, että uskaltaa alkaa tekemään sisustustöitä. Ja vielä on opiskeltavaa - maalauskurssit, ehkä sketch up. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa kurssista - olen todella iloinen että tulin mukaan kurssille. Lämmin kiitos!!

Leena Pirjamo, LuSi 2015

.

"Hakeuduin opiskelemaan Sisustuskoulu Harmoniaan, koska halu oppia oli suuri. Ensin tuntui, että omat taidot eivät riitä, mutta kannustava opetus ja mielenkiintoiset aiheet auttoivat itsetunnon kohtuksessa. Usko ja rohkeus lisääntyivät ja myös uskallus käyttää värejä tuli elämääni. Henkilökohtaiset tapaamiset auttoivat hienosti eteenpäin projektityössä ja usko omaan suunnittelmaan kasvoi. Eero Aarnion tapaaminen oli ihan paras synttärilahja!"

Päivi Metsäranta, LuSi 2015

.

"Harmonia Sisustuskoulu sisälsi paljon käytännöntietoa ja oppia sisustusalasta. Vierailut ovat olleet huippuja, paljon tärkeitä kontakteja. Sonja on opettajana ihanan kannustava ja kärsivällinen. Meidän kurssiporukka on ollut todella hieno. Kurssi kokonaisuutena monipuolinen ja kattava paketti. Suosittelen!"

Nina Wohlman, Porvoo, LuSi 2015

 
kynns

Suunnittelutoimisto

HARMONIA Design Oy

Sisustusarkkitehti / Erikoismaalari

Sonja Hukkanen

gsm + (0)50 3089 122

[email protected]

Postitusosoite:

Hirvimäentie 22, 01190 BOX

www.harmoniadesign.fi

Sisustuskoulutus

HARMONIA Sisustuskoulu

Käyntiosoite:

Käpyläntie 4, 00610 Helsinki

Sijainti kartalla:

.